Domov  
   
Domov    Tlačiť    Pridať k obľúbeným
Domov
Uvažujem o podnikaní
Ako začať
Odvody poistného
Účtovníctvo
Základné informácie
Legislatíva
FAQs
Dokumenty na stiahnutie
Linky
Blog pre podnikateľov
Vyhľadávanie
Kontakt
Nové položky menu
Príručka podnikateľa
Základy predaja
Katalóg firiem
Naši Partneri


Ekonomika, obchod, podnikanie / eTREND - internetová služba týždenníka TREND


www.AutoDielyOnline24.sk

Uľahčite si život Tlačiť E-mail
Napísal Administrator   

Niektoré povinnosti zvládame ľahko, iné by sme najradšej donekonečna odkladali. V našom živote sa stretneme s riešením dôležitých úloh, ale náš čas nám zaberá prevažne zbytočné premýšľanie. Ako podnikateľ však chcete svoje úsilie zefektívniť, preto sa zbytočnosťami veľmi nezaoberajte.

Stanovte si priority, no pozor aj na drobnosti, aj tie sú niekedy veľmi dôležité. Na mysli mám v tomto prípade fungujúcu pokladnicu, tá Vás totiž môže v prípade kontroly stáť nemalú kopu peňazí. Ak fungujete na základe vystavovania faktúr, majte pod kontrolou aj stav tonerov, ak je to nutné kúpte ich v dostatočnom predstihu. Ak si aj tieto drobnosti premyslíte skôr, vyhnete sa chaotickému pobehovaniu po obchodoch na poslednú chvíľu. Práve v týchto momentoch sme totiž ochotní zaplatiť aj oveľa vyššiu cenu.

Chcete predsa šetriť, a tak si naplánujte aj svoje výdavky. Vyhnite sa teda nákupom na poslednú chvíľu, a ak je to možné sledujte aj možné zľavy.

Aj Váš čas sú však peniaze. Pokojne si preto môžete všetko dôležité zapisovať, aby ste si udržali prehľad. Ak niečo vybavíte, jednoducho to vyškrtnite. Dodatočnou odmenou bude aj dobrý pocit. Nemusia to však byť len obchodné stretnutia, no aj na tie sa musíte pripraviť a dôležité je nemeškať. Cestná doprava je síce nevyspytateľná, najmä vo väčších mestách, no aj tak sa vlastným autom na miesto dostanete skôr. Premávka je však veľmi stresujúca, a tak ak ste už dlhšie za volantom nesedeli, dodajte si odvahu aj kondičnými jazdami v Bratislave. Objednať sa môžete aj z pohodlia svojej kancelárie, a to na autoskola-feki.sk . Ako podnikateľ sa tomu jednoducho nevyhnete.

Nedostatok peňazí však zrejme pocítite aj Vy. Či už chcete napredovať, alebo Vám odberateľ nezaplatiť faktúru, nedostatok peňazí môžete pokryť aj pôžičkami.

Komentárov
Vyhľadávanie RSS
Len registrovaní užívatelia môžu pridať komentár!




3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

Posledná úprava ( 14. July 2014 )
 
< Predchádzajúca   Ďalšia >
 
Vyhľadať na stránke
Press Info
Aktuálne informácie zo sveta podnikania
Kalendár udalostí
Apríl 2024
P U S Š P S N
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5
Tento mesiac
Aktuality

   Domov  Tlačiť  @ Kontakt Hore