Domov  
   
Domov    Tlačiť    Pridať k obľúbeným
Domov
Uvažujem o podnikaní
Ako začať
Odvody poistného
Účtovníctvo
Základné informácie
Legislatíva
FAQs
Dokumenty na stiahnutie
Linky
Blog pre podnikateľov
Vyhľadávanie
Kontakt
Nové položky menu
Príručka podnikateľa
Základy predaja
Katalóg firiem
Naši Partneri


Ekonomika, obchod, podnikanie / eTREND - internetová služba týždenníka TREND


www.AutoDielyOnline24.sk

Aby ste uspeli Tlačiť E-mail
Napísal Administrator   

Podnikanie nie je ani z ďaleka také jednoduché, ako si mnohí myslia. Nových firiem na našom trhu pribúda závratnou rýchlosťou, no nie všetky sa udržia viac ako pár týždňov, či mesiacov. Firma nefunguje sama, ale potrebuje Vaše plné nasadenie. Naviac ani bez dobrej myšlienky a samozrejme podpory predaja a reklamy sa nezaobídete.

Kúpyschopnosť obyvateľov nie je stále taká, ako pred krízou. Aj keď sa to pomaly zlepšuje, stále si dávajú ľudia pozor na to, čo, za koľko a kde kúpia. Preto ich musíte presvedčiť o výhodách, ktoré im ponúka práve Vaša firma. Ak ste nováčikom, nepôjde to tak hladko, ako ste si možno predstavovali. Zaujať zákazníkov nie je jednoduché, naviac konkurencia vie byť vždy aspoň o jeden krok pred Vami. Preto je dobré si vytvoriť stratégiu Vášho podniku. Nájsť Vaše silné, ale aj slabé stránky pomôžu samozrejme aj odborníci, no niekedy postačuje aj len iný uhol pohľadu. Ak však neviete ako ďalej, je určite pomoc odborníkov opodstatneným výdavkom. Takáto investícia sa Vám určite vráti.

Obchody sa teda samé hýbať nebudú, no zákazníkov prilákajú aj Vaše odborné znalosti a skúsenosti. Možno teda nie je na škodu poobzerať sa aj po zahraničnej spolupráci. Aj tá vie veľa napovedať o Vašich kvalitách a keďže u nás taktiež nie je výnimkou, pouvažujte aj nad týmto krokom. Pri zahraničnej spolupráci je však nevyhnutná aj znalosť jazyka. Tá sa tak stala nutnou aj pri Vašej činnosti. Samozrejme, najobľúbenejšou je angličtina, jej kurzy teda hľadajte na empire-skola.sk.

V podnikaní sú vždy najdôležitejšie peniaze. Bez nich je realizácia aj najlepšieho podnikateľského plánu nemožná, a tak sa pripravte, že najmä na začiatku budete vo veľkej miere šetriť. Vaše financie pod kontrolou však musíte mať počas celého Vášho podnikania. Tak si zabezpečíte dostatočnú rezervu pre prípadný rast, či nečakaný vývoj trhu.

Komentárov
Vyhľadávanie RSS
Len registrovaní užívatelia môžu pridať komentár!




3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

Posledná úprava ( 11. September 2014 )
 
< Predchádzajúca   Ďalšia >
 
Vyhľadať na stránke
Press Info
Aktuálne informácie zo sveta podnikania
Kalendár udalostí
Apríl 2024
P U S Š P S N
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5
Tento mesiac
Aktuality

   Domov  Tlačiť  @ Kontakt Hore