Domov  
   
Domov    Tlačiť    Pridať k obľúbeným
Domov
Uvažujem o podnikaní
Ako začať
Odvody poistného
Účtovníctvo
Základné informácie
Legislatíva
FAQs
Dokumenty na stiahnutie
Linky
Blog pre podnikateľov
Vyhľadávanie
Kontakt
Nové položky menu
Príručka podnikateľa
Základy predaja
Katalóg firiem
Naši Partneri


Ekonomika, obchod, podnikanie / eTREND - internetová služba týždenníka TREND


www.AutoDielyOnline24.sk

Vyberte si správnu oblasť svojho podnikania Tlačiť E-mail
Napísal Administrator   

Preraziť v podnikaní nie je jednoduché. Šance na úspech znižujú nielen konkurenčné firmy, ktorých nie je málo, ale aj opatrenia štátu, ktoré nie sú práve lákadlom pre nových podnikateľov. Každý sa tak pasuje s týmito nástrahami po svojom.

Podnikanie by tak malo byť prirodzeným vývojom a nie vo veľkej miere rýchlym riešením nezamestnanosti. Aj k tomuto kroku sa tak treba postupne prepracovať. Práve vďaka tomu budete mať dostatok času na doladenie detailov, urobíte si prehľad potrieb trhu, ako aj schopností konkurencie. Neraz tak začíname práve v tej oblasti, ktorá je nám najbližšie, či už je to vďaka nášmu hobby, alebo získaným pracovným skúsenostiam. Vrhnúť sa na oblasť, o ktorej nemáte ani potuchy sa Vám rozhodne nemusí vyplatiť.

Aj na našom trhu sa tak postupne menia živnostníci na podnikateľov. Niet divu, predsa len ponúka forma obchodnej spoločnosti viac výhod aj istoty v oblasti financií. To však neznamená, že Vaše zdroje sú bezodné. Peniazom sa budete venovať aj naďalej veľmi intenzívne, najmä ak je Vaša firma úplným nováčikom na trhu. Zákazníka neupútate zo dňa na deň a len cielenou reklamou si zabezpečíte zisk do budúcna. Ten na Vás teda nečaká hneď na začiatku, s tým treba rátať.

Zamyslite sa preto, kde môžete ušetriť a aké výdavky sú nevyhnutné. Všetko závisí od Vašej činnosti. Ak kanceláriu nutne nepotrebujete, je vhodnejšie a najmä lacnejšie zvoliť registračné sídlo. Ak ale kancelária musí reprezentovať aj Váš profesionálny prístup k práci, nepodceňujte jej vybavenie. Správne osvetlenie je základ a uľahčí aj Vašu prácu. LED žiarovky vedia aj v tomto ohľade veľa ušetriť. Pohodlie tu budete potrebovať nielen Vy, ale aj klienti, čo obchodní partneri. Elegantná pohovka tak navodí príjemnú atmosféru, v ktorej sa obchoduje ľahšie. Vyberať ju môžete na nabytok-elegancia.sk.

 

Komentárov
Vyhľadávanie RSS
Len registrovaní užívatelia môžu pridať komentár!




3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

Posledná úprava ( 18. February 2015 )
 
< Predchádzajúca   Ďalšia >
 
Vyhľadať na stránke
Press Info
Aktuálne informácie zo sveta podnikania
Kalendár udalostí
Apríl 2024
P U S Š P S N
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5
Tento mesiac
Aktuality

   Domov  Tlačiť  @ Kontakt Hore