Domov  
   
Domov    Tlačiť    Pridať k obľúbeným
Domov
Uvažujem o podnikaní
Ako začať
Odvody poistného
Účtovníctvo
Základné informácie
Legislatíva
FAQs
Dokumenty na stiahnutie
Linky
Blog pre podnikateľov
Vyhľadávanie
Kontakt
Nové položky menu
Príručka podnikateľa
Základy predaja
Katalóg firiem
Naši Partneri


Ekonomika, obchod, podnikanie / eTREND - internetová služba týždenníka TREND


www.AutoDielyOnline24.sk

Podmienky pre podnikateľov Tlačiť E-mail
Napísal Administrator   

Na rozhodnutie začať podnikať má vplyv veľa faktorov. Hlavným sú financie, no rovnako zavážia aj naše vlastné skúsenosti a v neposlednom rade aj ochota riskovať.

Predsa len v podnikaní Vám nikto úspech nezaručí a všetko je len na Vašich pleciach. Uplatnenie na trhu však nepodporuje štát v takej miere, ako by sme si želali. Preferovaná je tak podpora veľkých firiem, ktorých prevažnú časť tvoria tie zahraničné. Rôzne úľavy tak neraz končia v zabudnutí a štát po odchode firmy zo Slovenska prichádza o svoje peniaze a ľudia o prácu. Neraz tak ľudia, podnikatelia a malé firmy musia zakryť tieto nedostatky z vlastných zdrojov, vďaka čomu aj záujem o malé podnikanie na našom území klesá.

Výdavky každého podnikateľa sú tak vysoké, no to Vám ani zďaleka nezaručí niektoré výhody, ktoré sú bežné v iných krajinách. Vaše peniaze však nezhltne len samotný štát, ale aj stále prítomní neplatiči. Problémy s financiami môžu postretnúť naozaj každého, no nájdu sa aj takí, ktorí obchody uzatvárajú aj naďalej a z úhrad faktúr si ťažkú hlavu nerobia.

Našťastie na túto situáciu začína aspoň do malej miery reagovať samotný štát. Síce netreba očakávať ľahšie vymožiteľné dlhy, ale aspoň od budúceho roka na nás čaká možnosť odložiť platbu DPH, kým nedostaneme za tovar alebo službu aj skutočne zaplatené.

Zakladanie spoločnosti tak nie je a nebude Vaším jediným problémom v podnikaní. Ak sa chcete na obchod a prípadné podobné skúsenosti pripraviť vopred, vyžaduje to najmä čas, preto sa teší popularite aj zakladanie firmy na kľúč.

Svoj čas však venujte aj maličkostiam, ako je vybavenie obchodu, či kancelárie. Originálne tonery HP z tonerpartner.cz pomôžu ušetriť čas a námahu aj Vám.

Obchodná spolupráca je samozrejme nevyhnutná, a tak budete cestovať aj Vy. Je preto dobré vedieť, kde nájdete ubytovanie aj v Bratislave.

Komentárov
Vyhľadávanie RSS
Len registrovaní užívatelia môžu pridať komentár!




3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

Posledná úprava ( 19. February 2015 )
 
< Predchádzajúca   Ďalšia >
 
Vyhľadať na stránke
Press Info
Aktuálne informácie zo sveta podnikania
Kalendár udalostí
Apríl 2024
P U S Š P S N
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5
Tento mesiac
Aktuality

   Domov  Tlačiť  @ Kontakt Hore