Domov  
   
Domov    Tlačiť    Pridať k obľúbeným
Domov
Uvažujem o podnikaní
Ako začať
Odvody poistného
Účtovníctvo
Základné informácie
Legislatíva
FAQs
Dokumenty na stiahnutie
Linky
Blog pre podnikateľov
Vyhľadávanie
Kontakt
Nové položky menu
Príručka podnikateľa
Základy predaja
Katalóg firiem
Naši Partneri


Ekonomika, obchod, podnikanie / eTREND - internetová služba týždenníka TREND


www.AutoDielyOnline24.sk

Ušetrite na svojom podnikaní Tlačiť E-mail
Napísal Administrator   

Založenie firmy a jej vedenie sa vždy spája aj s nutnosťou dostatočnej hotovosti. Platiť musíme nielen nákup materiálu, ale aj výrobný proces si vyžaduje investície a v neposlednom rade je pre každého podnikateľa dôležitá najmä reklama.

Núdzu o výdavky teda rozhodne mať nebudete, no je jasné, že nemôžete minúť viac, ako máte k dispozícií. Než sa obchody rozbehnú, vyžaduje si to čas, preto s príjmami nemôžete počítať hneď od začiatku svojho podnikania. Možnosť ponúkajú pôžičky, no ich využitie je najmä pre neistú budúcnosť Vášho podnikania veľmi riskantné.

Oveľa viac je tak možné hľadať možnosti, ako ušetriť na výdavkoch a ako čo najlepšie investovať to málo čo máte k dispozícií. Propagácia je pre väčšinu podnikateľov rovnako dôležitá, ako samotná výroba. A to najmä preto, že konkurencia je veľmi silná, a tak je o to dôležitejšie dať o sebe vedieť.

Najväčšie výdavky sa však počas podnikania spájajú najmä s prenájmom. Priestor potrebuje každý podnik, no jeho veľkosť závisí najmä od zamerania. Pre výrobu potrebujete viac miesta, ako napríklad pre poradenské služby. Práve cena za prenájom je tak značnou položkou v našom rozpočte, no aj tu môžete ušetriť. Ak hľadáte len obchodnú adresu pre svoju firmu, využiť môžete virtuálnu kanceláriu. Viac informácií o tejto možnosti nájdete na internete.

Týmto však Vaše výdavky nekončia. Myslieť musíte nielen na spomínanú reklamu, či platenie povinností voči štátu, či dodávateľom. Aj Vaša kancelária si vyžaduje viac, ako len nábytok, či výpočtovú techniku. Nevyhnete sa teda ani pravidelným nákupom kancelárskeho papiera, či tonerov. Dobré ceny nájdete na dobre-tonery.sk.

Dôležitým sa stane aj Vaše auto. To si taktiež vyžiada peniaze, no nebudú to len poistky, či benzín. Aj keď nie tak často, no predsa musíte meniť aj pneumatiky. Tieto si najlepšie vyberiete na pneumatiky-pneupex.sk.

Komentárov
Vyhľadávanie RSS
Len registrovaní užívatelia môžu pridať komentár!




3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

Posledná úprava ( 20. April 2015 )
 
< Predchádzajúca   Ďalšia >
 
Vyhľadať na stránke
Press Info
Aktuálne informácie zo sveta podnikania
Kalendár udalostí
Apríl 2024
P U S Š P S N
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5
Tento mesiac
Aktuality

   Domov  Tlačiť  @ Kontakt Hore