Domov  
   
Domov    Tlačiť    Pridať k obľúbeným
Domov
Uvažujem o podnikaní
Ako začať
Odvody poistného
Účtovníctvo
Základné informácie
Legislatíva
FAQs
Dokumenty na stiahnutie
Linky
Blog pre podnikateľov
Vyhľadávanie
Kontakt
Nové položky menu
Príručka podnikateľa
Základy predaja
Katalóg firiem
Naši Partneri


Ekonomika, obchod, podnikanie / eTREND - internetová služba týždenníka TREND


www.AutoDielyOnline24.sk

Myslite na dobré meno Vašej firmy Tlačiť E-mail
Napísal Administrator   

Podnikanie nie je jednoduché. Neraz trpia najmä úplní nováčikovia nedostatkom voľného času, či dokonca zanedbávajú aj samotný spánok. Táto práca je náročná, keďže je v našom vlastnou záujme, aby firma prosperovala, často sa nám dostáva aj do súkromia.

Avšak prácou v plnom nasadení 24 hodín denne a 7 dní v týždni neurobíte toľko, ako keby ste si našli čas aj na kvalitný odpočinok, či dostatok spánku. Svoj režim si tak musí nájsť každý sám, ak tak neurobíte riskujete nielen zníženie svojej produktivity, ale aj riešenie pomerne jednoduchých problémov bude nad Vaše sily. Syndróm vyhorenia je predsa dobre známy už aj u nás.

Svoj čas preto treba vedieť dobre rozvrhnúť, aby z krátka neprišla nielen rodina, ale ani Vaše zdravie, či koníčky. Práve relax dokáže naštartovať náš mozog aj chuť pracovať. Nové myšlienky a nápady budete len tak chrliť.  Doprajte si teda dostatok odpočinku, a to nemusí byť len letná, či zimná dovolenka s rodinou raz ročne.

Iste, firma je dôležitá, no naučte sa predsa len občas vypnúť. Aj relax bude v konečnom dôsledku len vo Váš prospech a v prospech Vašej firmy. Aj na dovolenke tak prídete na nové riešenia, a v neposlednom rade môžete spoznávať aj svoje okolie. Ani pre Vás ako pre podnikateľa nie je na škodu spoznať napríklad zaujímavé miesta pre firemné akcie. Tieto môžete absolvovať aj v hoteli Salamandra, ktorý rovnako ponúka aj rodinný oddych.

Na cestách tak s najväčšou pravdepodobnosťou strávite veľa času. Nepodceňujte preto ani poistenie. Nikdy predsa neviete, čo sa môže stať, preto si ročné cestovné poistenie vybavte na europska.sk. V poriadku by však malo v prvom rade byť najmä Vaše auto. Nielen jeho technický stav, ale aj opotrebovanie pneumatík preto ihneď riešte.

 

Komentárov
Vyhľadávanie RSS
Len registrovaní užívatelia môžu pridať komentár!




3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

Posledná úprava ( 21. April 2015 )
 
< Predchádzajúca   Ďalšia >
 
Vyhľadať na stránke
Press Info
Aktuálne informácie zo sveta podnikania
Kalendár udalostí
Apríl 2024
P U S Š P S N
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5
Tento mesiac
Aktuality

   Domov  Tlačiť  @ Kontakt Hore