Domov arrow Odvody poistného arrow Úvod arrow Podnikajte rýchlo a efektívne  
   
Domov    Tlačiť    Pridať k obľúbeným
Domov
Uvažujem o podnikaní
Ako začať
Odvody poistného
Účtovníctvo
Základné informácie
Legislatíva
FAQs
Dokumenty na stiahnutie
Linky
Blog pre podnikateľov
Vyhľadávanie
Kontakt
Nové položky menu
Príručka podnikateľa
Základy predaja
Katalóg firiem

Podnikajte rýchlo a efektívne Tlačiť E-mail
Napísal Administrator   

Táto činnosť nie je jednoduchá. Vyžaduje si veľa času, úsilia, ale aj peňazí. Poznať by sme tiež mali v prvom rade našu konkurenciu, aby sme vedeli, čo od nej môžeme očakávať. Pri všetkých povinnostiach však nie každý z nás chce čakať ešte aj na založenie firmy.

Skôr než teda začnete podnikať v mene svojej spoločnosti, vyžiada si to nielen istý prieskum trhu, či našetrenie vyššej hotovosti. Čas je práve v tejto oblasti veľmi vzácny, preto nie každý chce, alebo môže čakať niekoľko týždňov na zápis spoločnosti do Obchodného registra. V takomto prípade je však možné svoje začiatky výrazne urýchliť.

Dnes na trhu nájdeme skutočne všetko a ani predaj firiem nie je výnimkou. Svoju budúcu spoločnosť si tak môžete aj pohodlne kúpiť. Je len na Vás, či zvolíte zabehnutú firmu, ktorá má už isté zázemie vybudované, alebo siahnete po tzv. ready made s.r.o., ktorá je síce zapísaná v Obchodnom registri, no túto činnosť nikdy nevykonávala. Ak zvolíte práve toto riešenie, podnikať tak môžete nie o niekoľko týždňov, ale len dní, či dokonca hodín. Táto možnosť je veľmi lákavá a využívajú ju stále viacerí podnikatelia. Viac sa o výhodách, ako aj postupu pri kúpe dozviete na ready-made-sro.sk.

Aj vďaka takémuto rýchlemu štartu Vášho podnikania však nemôžete zaspať na vavrínoch. Nemôžete zvládnuť všetko, preto si dobre premyslite akých zákazníkov chcete osloviť. Ak preferujú osobný kontakt, nevynechajte žiadnu možnosť na stretnutie. K tomu Vám výborne poslúžia najmä rôzne akcie a podujatia, no nepodceňujte ani promo stany. Tieto zoženiete výhodne a podľa svojich predstáv na expodom.sk.

Súčasťou každej firmy je aj propagácia. Nemusíte o svojich cieľoch hovoriť len s obchodnými partnermi. Aj prezentáciu nápadov Vašich zamestnancov zvládne na jednotku interaktivnatabula.com.

Komentárov
Vyhľadávanie RSS
Len registrovaní užívatelia môžu pridať komentár!




3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

Posledná úprava ( 23. April 2015 )
 
< Predchádzajúca   Ďalšia >
 
Vyhľadať na stránke
Press Info
Aktuálne informácie zo sveta podnikania
Kalendár udalostí
Apríl 2024
P U S Š P S N
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5
Tento mesiac
Aktuality

   Domov  Tlačiť  @ Kontakt Hore