Domov  
   
Domov    Tlačiť    Pridať k obľúbeným
Domov
Uvažujem o podnikaní
Ako začať
Odvody poistného
Účtovníctvo
Základné informácie
Legislatíva
FAQs
Dokumenty na stiahnutie
Linky
Blog pre podnikateľov
Vyhľadávanie
Kontakt
Nové položky menu
Príručka podnikateľa
Základy predaja
Katalóg firiem
Naši Partneri


Ekonomika, obchod, podnikanie / eTREND - internetová služba týždenníka TREND


www.AutoDielyOnline24.sk

Nebojte sa založiť svoju spoločnosť Tlačiť E-mail
Napísal Radoslav Vandžura   

Dva týždne. Približne toľko trvá založenie spoločnosti s ručením obmedzeným na Slovensku. Dva týždne plné byrokracie, behania po úradoch, vyplňovania formulárov a nekonečných radov. Pre začínajúceho podnikateľa plného elánu a odhodlania prvá vážnejšia prekážka, ktorá mu dokáže vziať energiu, ktorú bude potrebovať pri riešení závažnejších problémov. Veľa ľudí by sa tomu najradšej vyhlo. Dobré správy – dá sa tomu vyhnúť.

 

Nechajte založenie na iných

Nechajte založenie spoločnosti na iných, vás to bude stáť iba pár podpisov. Môžete využiť čas, ktorý by ste strávili zakladaním, oveľa efektívnejšie. Miesto behania po úradoch môžete absolvovať stretnutia s obchodnými partnermi, hľadať nových zákazníkov či pracovať na iných projektoch v oblasti podnikania. Kde sa obrátiť? Nájdite spoločnosť, ktorá špecializuje nielen na zakladanie, ale aj predaj, rušenie či prenájom virtuálnych kancelárií.


Predaj spoločností rastie na popularite

Predaj spoločností sa stáva čoraz viac populárnejším. Ľudia miesto toho, aby rušili spoločnosť, nech nemusia platiť daňovú licenciu, svoju firmu predajú. A práve tieto spoločnosti, ktoré sa zaoberajú zakladaním nových spoločností, kupujú aj tieto účtovne vyčistené firmy, ktoré predávajú záujemcom, ktorí nechcú čakať dva týždne na založenie. Ďalšou možnosťou sú aj ready made spoločnosti, ktoré sú založené za účelom ďalšieho predaja. Takže nemajú žiadnu obchodnú históriu ani záväzky.


Šetrite aj čas, aj peniaze

Pri podnikaní je dôležité šetriť peniaze aj čas. Existuje množstvo spôsobov, znížiť náklady vám pomôžu lacné laserové tonery, kancelársky papier, ale aj daňová optimalizácia, správny počet zamestnancov či nižšie náklady na energiu vďaka LED žiarovkám. Možností je nekonečno, musíte si však vybrať také, ktoré negatívne neovplyvnia kvalitu vašich služieb a produktov.

Komentárov
Vyhľadávanie RSS
Len registrovaní užívatelia môžu pridať komentár!




3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Predchádzajúca   Ďalšia >
 
Vyhľadať na stránke
Press Info
Aktuálne informácie zo sveta podnikania
Kalendár udalostí
Apríl 2024
P U S Š P S N
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5
Tento mesiac
Aktuality

   Domov  Tlačiť  @ Kontakt Hore