Domov  
   
Domov    Tlačiť    Pridať k obľúbeným
Domov
Uvažujem o podnikaní
Ako začať
Odvody poistného
Účtovníctvo
Základné informácie
Legislatíva
FAQs
Dokumenty na stiahnutie
Linky
Blog pre podnikateľov
Vyhľadávanie
Kontakt
Nové položky menu
Príručka podnikateľa
Základy predaja
Katalóg firiem
Naši Partneri


Ekonomika, obchod, podnikanie / eTREND - internetová služba týždenníka TREND


www.AutoDielyOnline24.sk

Optimalizujte svoje náklady. Ako na to? Tlačiť E-mail
Napísal Administrator   

Optimalizácia bola počas krízy povinnou výbavou takmer každého podnikateľa. Nielen v jeho slovníku, ale aj v jeho činoch. Dnes to niekedy vyzerá tak, že o optimalizácii sa viac hovorí, ako sa robí. Jedným z dôvodov, prečo to tak je, môže byť aj to, že začínajúci podnikateia v skutočnosti nevedia, ako na to. Existuje veľa možností, ktoré vám pomôžu zosekať náklady, napríklad aj lacné renovované tonery do tlačiarne, ekologické LED osvetlenie, offshore alebo onshore krajiny či virtuálne sídlo. Pozrite sa bližšie na tieto možnosti.

Offshore a Onshore krajiny

Skvelou príležitosťou, ako znížiť odvody, daňové sadzby a celkové náklady, sú offshore a onshore štáty. Aký je medzi nimi rozdiel? Offshore krajiny sa prezývajú aj daňové raje, pretože tu je daňové zaťaženie pre podnikateľov nula alebo veľmi blízko nule. Takže ide o neštandardné ekonomické prostredie, pričom onshore krajiny majú štandardné ekonomické prostredie, no ich hlavnou výhodou je to, že majú toto prostredie priaznivejšie ako väčšina ostatných krajín. Do tejto kategórie patrí Cyprus, Luxembursko alebo aj Veľká Británia.

Ušetrite pomocou virtuálneho sídla

Prenajímate si kancelárske priestory len preto, aby ste mali adresu pre sídlo svojej spoločnosti, pritom pracujete z domu? Skúste virtuálne sídlo v Bratislave, vďaka ktorému ušetríte stovky eur mesačne. Ako to funguje? Miesto toho, aby ste platili stovky za priestor, ktorý nevyužívate, platíte iba desiatky eur za mesiac za adresu sídla, ktorú využívate v obchodnom registri ako sídlo spoločnosti.

Vytvorte balíček úsporných opatrení

Poznáte to príslovie „babka k babke, budú kapce“? Presne týmto sa riaďte, kupujte lacné tonery Canon, používajte úsporné LED osvetlenie, vďaka ktorému ušetríte o 30 % viac energie ako s úspornými žiarovkami alebo necestujte stovky kilometrov kvôli každému problému, ktorý vznikne. Skúste sa ich vyriešiť pomocou telefónu, ušetríte čas a aj peniaze. Hoci toto na prvý pohľad nevyzerá ako niečo, čomu sa hovorí optimalizácia, pomôže vám to ušetriť desiatky eur mesačne. A to sa už počíta.

 

 

Komentárov
Vyhľadávanie RSS
Len registrovaní užívatelia môžu pridať komentár!




3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

Posledná úprava ( 08. April 2019 )
 
< Predchádzajúca   Ďalšia >
 
Vyhľadať na stránke
Press Info
Aktuálne informácie zo sveta podnikania
Kalendár udalostí
Apríl 2024
P U S Š P S N
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5
Tento mesiac
Aktuality

   Domov  Tlačiť  @ Kontakt Hore