Domov arrow Linky  
   
Domov    Tlačiť    Pridať k obľúbeným
Domov
Uvažujem o podnikaní
Ako začať
Odvody poistného
Účtovníctvo
Základné informácie
Legislatíva
FAQs
Dokumenty na stiahnutie
Linky
Blog pre podnikateľov
Vyhľadávanie
Kontakt
Nové položky menu
Príručka podnikateľa
Základy predaja
Katalóg firiem

Pustili ste sa do podnikania? Šetrite čas aj peniaze Tlačiť E-mail
Napísal Administrator   

Začiatky podnikania nie sú jednoduché pre nikoho a v mnohých prípadoch mať „iba“ dobrý nápad nestačí. Ten tvorí tak 30 % z celkového úspechu a zvyšných 70 % musíte tvrdo pracovať na tom, aby sa vám darilo. A často do toho zasahujú aj finančné a časové náklady. Ak chcete šetriť čas a aj peniaze bez toho, aby to malo negatívny vplyv na vaše podnikanie, skúste to takto.

Potrebujete začať podnikať hneď?

Ak ste sa rozhodli pre založenie spoločnosti, môžete si to zariadiť po vlastnej ose alebo využiť služby externej firmy, v každom prípade však budete musieť počkať približne 2 týždne, kým bude spoločnosť založená. Ak sa bojíte, že vám niekto ukradne nápad a začne podnikať skôr, existuje spôsob, vďaka ktorému môžete mať firmu a podnikať už do 24 hodín. Je ním predaj už existujúcich spoločností, je na vás, či si vyberiete firmu s obchodnou históriou alebo ready made spoločnosť, ktorá bola založená práve kvôli ďalšiemu predaju, a teda nemá žiadnu históriu.

Virtuálne sídlo vám pomôže znížiť náklady

Registračné sídlo, ktoré musí mať každá spoločnosť zapísané v obchodnom registri, dokáže narobiť podnikateľom poriadne starosti. Ide hlavne o to, že nemajú žiadnu nehnuteľnosť, ktorú by na tento účel mohli použiť, a pritom chcú podnikať z domu či coworkingových centrách. A tak si prenajímajú nejakú maličkú kanceláriu za stovky, len aby si jej adresu mohli zapísať do ORSR. Ak sa tomu chcete vyhnúť a zbytočne nevyhadzovať peniaze z okna, odpoveďou je virtuálne sídlo.

Kde môžete šetriť čas

Okrem toho, že si kúpite už existujúcu spoločnosť, máte desiatky spôsobov, ako optimalizovať váš čas – od používania programov na online faktúry cez virtuálnu asistentku až po využívanie klávesových skratiek. Veľkou úsporou času je aj obmedzenie osobných stretnutí iba na tie, ktoré sú naozaj nevyhnutné. Pretože dnes môžete cestovať aj stovky kilometrov len preto, aby ste za 10 minút vyriešili problém, ktorý by ste za 11 minút vyriešili cez telefón. Vážte si svoj čas a znížte vďaka tomu zbytočné náklady.

 

Komentárov
Vyhľadávanie RSS
Len registrovaní užívatelia môžu pridať komentár!




3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

Posledná úprava ( 16. September 2016 )
 
< Predchádzajúca   Ďalšia >
 
Vyhľadať na stránke
Press Info
Aktuálne informácie zo sveta podnikania
Kalendár udalostí
Apríl 2024
P U S Š P S N
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5
Tento mesiac
Aktuality

   Domov  Tlačiť  @ Kontakt Hore