Domov arrow Ako začať arrow Registrácia na DÚ arrow Ako vám pomôže SEO v podnikaní  
   
Domov    Tlačiť    Pridať k obľúbeným
Domov
Uvažujem o podnikaní
Ako začať
Odvody poistného
Účtovníctvo
Základné informácie
Legislatíva
FAQs
Dokumenty na stiahnutie
Linky
Blog pre podnikateľov
Vyhľadávanie
Kontakt
Nové položky menu
Príručka podnikateľa
Základy predaja
Katalóg firiem

Ako vám pomôže SEO v podnikaní Tlačiť E-mail
Napísal Administrator   

Pre internetové podnikanie je dôležité, aby o vás ľudia vedeli. Ak chcete okamžitý výsledok, zaplaťte si reklamu. Musíte si však uvedomiť, že po tom, čo ju prestanete platiť, už ju nikto neuvidí. No keď chcete zvýšiť návštevnosť vašej stránky, a tým aj predaj v dlhodobom horizonte, mali by ste skúsiť SEO, ktorého výsledky budú účinkovať aj po ukončení „kampane“. Čo to je a ako to pomôže vašej stránke?

Čo je SEO

Tieto tri magické písmenká znamenajú „search engine optimalization“. Čo v preklade do ľudského jazyka je „webová optimalizácia, ktorá pomôže vašej stránke umiestniť sa čo najvyššie, keď niekto bude v Googli hľadať vami zvolené kľúčové slová“. Teda je to súbor procesov, ktoré sa starajú, aby vaša stránka bola čo najvyššie, keď niekto napíše do Googlu „bežecké topánky“, ktoré vy predávate. Pretože ak nebudete na prvej strane výsledkov, ale niekde na siedmej, potom je takmer isté, že na vašu stránku si neklikne.

Čo treba urobiť pred samotnou optimalizáciou

Predtým, ako sa SEO špecialista pustí do optimalizácie, musí urobiť analýzu. Platí jedna veľká múdrosť, ktorá hovorí o tom, že žiadne SEO je lepšie ako zlé SEO. Aj preto by ste mali zabudnúť na podozrivo lacné ponuky z rôznych inzertných portálov a využiť služby profíkov. Pripravte sa na to, že  cenník SEO agentúry sa pohybuje vyššie, ale za kvalitu sa oplatí priplatiť. Analýza odhalí rôzne technické aj obsahové nedostatky – duplicitný obsah, zlá štruktúra stránky či nesprávne zvolené nadpisy a podtitulky a jej výsledkom sú odporúčania, ako tieto nedostatky odstrániť.

Aká je najúčinnejšia zbraň

SEO optimalizácia má dve účinné zbrane, na ktorých sa vám neoplatí šetriť, to môžete robiť vďaka lacným renovovaným tonerom, ale na SEO rozhodne nie. Prvou z nich je kvalitný obsah, ktorý používatelia googlia a má pre nich pridanú hodnotu. Druhou z nich je získavanie kvalitných spätných odkazov. Na čo slúžia? Čím viac kvalitných odkazov smeruje na vašu stránka z iného webu, tým je v očiach Googlu relevantnejšia a čím viac je relevantnejšia, tým sa umiestňuje na lepších výsledkoch. Ak sa chcete dozvedieť viac, navštívte stránku Seocentrum.sk.

 

Komentárov
Vyhľadávanie RSS
Len registrovaní užívatelia môžu pridať komentár!




3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

Posledná úprava ( 20. September 2016 )
 
< Predchádzajúca   Ďalšia >
 
Vyhľadať na stránke
Press Info
Aktuálne informácie zo sveta podnikania
Kalendár udalostí
Apríl 2024
P U S Š P S N
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5
Tento mesiac
Aktuality

   Domov  Tlačiť  @ Kontakt Hore