Domov  
   
Domov    Tlačiť    Pridať k obľúbeným
Domov
Uvažujem o podnikaní
Ako začať
Odvody poistného
Účtovníctvo
Základné informácie
Legislatíva
FAQs
Dokumenty na stiahnutie
Linky
Blog pre podnikateľov
Vyhľadávanie
Kontakt
Nové položky menu
Príručka podnikateľa
Základy predaja
Katalóg firiem
Naši Partneri


Ekonomika, obchod, podnikanie / eTREND - internetová služba týždenníka TREND


www.AutoDielyOnline24.sk

Zjednodušte si podnikanie s efektívnou správou vozového parku Tlačiť E-mail
Napísal Administrator   

Aj vďaka rozvoju podnikania cez internet sa dnes mnohé služby zjednodušili. Nepotrebujete žiadnu predajňu, ani kanceláriu, v ktorej v podstate nič dôležité nevyriešite. Bez skladu a vozového parku to však len tak ľahko nepôjde. Aby bola jeho správa dokonalá, je dôležité mať všetko pod kontrolou. Zvýšená spotreba paliva zamestnancami a využívanie vozidiel na súkromné účely môže predsa výrazne zasiahnuť váš rozpočet. S GPS monitoringom môžete mať všetko pod palcom.

shutterstock_418024633.jpg

Účinná správa vozového parku a kontroly využívania vozidiel či špičkových paletových vozíkov na prácu je nemožná bez dobre zavedenej kontroly nad jej prácou. Systémy na sledovanie dopravy tento problém úspešne riešia v každom podniku bez ohľadu na počet a špecifiká použitých vozidiel.

Jednoduchosť použitia GPS trackera

Systém satelitného monitorovania dopravy sa vyznačuje svojou jednoduchosťou použitia. Intuitívne rozhranie, ľahký prístup k správam a okamžitá aktualizácia údajov, nie sú ale ďalšie jediné dôvody, prečo by ste si mali moderný GPS tracker objednať.

Riešenie pre klientov, ktorí čelia výzvam súčasnosti

Moderný a na sto percent spoľahlivý GPS monitoring je dokonalým monitorovacím systémom, ktorý vám umožňuje efektívne riadiť prevádzku vozového parku a vykonávať komplexnú kontrolu.

Tento profesionálny monitorovací systém zaisťuje príjem aktuálnych údajov vďaka možnosti využitia moderných technológií.

Zavedenie tohto systému vám umožní potlačiť zneužívanie dopravy zamestnancami a možné pokusy o odcudzenie vozidla, zlepšiť disciplínu pracovníkov obsluhujúcich tieto stroje a optimalizovať prevádzku vozového parku s ľubovoľným počtom vozidiel.

K dispozícii je aj jednoduché účtovanie o tankovaní a spotrebe paliva. Posúdenie správania vodiča na ceste a dodržiavanie dopravných predpisov, ako aj monitorovanie využívania automobilov zamestnancami cez víkendy.

Tak to s týmto systémom vyskúšajte a zbytočným problémom a stratám sa vyhnete.

Zdroj obrázka: Rawpixel.com/Shutterstock.com

 

Komentárov
Vyhľadávanie RSS
Len registrovaní užívatelia môžu pridať komentár!




3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

Posledná úprava ( 22. July 2021 )
 
< Predchádzajúca   Ďalšia >
 
Vyhľadať na stránke
Press Info
Aktuálne informácie zo sveta podnikania
Kalendár udalostí
Apríl 2024
P U S Š P S N
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5
Tento mesiac
Aktuality

   Domov  Tlačiť  @ Kontakt Hore