Domov  
   
Domov    Tlačiť    Pridať k obľúbeným
Domov
Uvažujem o podnikaní
Ako začať
Odvody poistného
Účtovníctvo
Základné informácie
Legislatíva
FAQs
Dokumenty na stiahnutie
Linky
Blog pre podnikateľov
Vyhľadávanie
Kontakt
Nové položky menu
Príručka podnikateľa
Základy predaja
Katalóg firiem
Naši Partneri


Ekonomika, obchod, podnikanie / eTREND - internetová služba týždenníka TREND


www.AutoDielyOnline24.sk

Ako vám zjednodušia podnikanie dôležité ISO normy Tlačiť E-mail
Napísal Administrator   

Napriek dokonale premyslenej marketingovej stratégii nie sú vaše predstavy o množstve nových klientov totožné s realitou? Chyba bude možno v tom, že vaše podnikanie nedefinujú žiadne normy alebo štandardy. Môžete to zmeniť a pomocou týchto jednoduchých nástrojov svoju firmu ukázať publiku v oveľa lepšom svetle.

shutterstock_1197162673.jpg

Používanie dnes veľmi dôležitých ISO noriem vám môže poskytnúť efektívnu a všestrannú sadu administratívnych a marketingových nástrojov, pomocou ktorých môžete doladiť svoje metriky a riadiť svoje riziká inteligentnejším a spoľahlivejším spôsobom.

Umožnia vám ukázať klientom kvalitu vašej práce, jej bezpečnosti a ohľaduplnosti k životnému prostrediu. Rovnako vám pomôžu zistiť, ako implementovať efektívne postupy do štruktúry vašej organizácie. Ani zďaleka to nie je všetko, pretože zoznam výhod licencovania a certifikáce je oveľa väčší.

Zlepšenie výkonu

Úspech sa meria vašim výkonom na každej úrovni organizácie. Aj ISO štandardy ale podporujú kultúru neustáleho zlepšovania. Organizácie, ktoré dodržiavajú stanovené normy, sa môžu pochváliť veľkým počtom spokojných zákazníkov, efektívnymi pracovnými metódami, inteligentnou kontrolou nákladov a dostatkom príležitostí na zavedenie nových technológií.
ISO 45001 normy vám pomôžu zlepšiť bezpečnosť práce aj zamestnancov i kvalitu vašich služieb. Pomôžu vám zaistiť, aby boli projekty dodané včas v rámci konkrétneho rozpočtu, zvýšili odolnosť vašich IT systémov, certifikovali vaše produkty, aby prilákali viac zákazníkov, zaistili optimálnu správu vašich aktív a vytvorili úspešné vzťahy s inými organizáciami.

Používanie noriem vám dokáže vytvoriť prostredie, v ktorom je obchodný výkon založený nielen na chode kvalitných prevodoviek strojov a zariadení, ale najmä práci každého zamestnanca. Po splnení požiadaviek noriem môžete získať certifikát, ktorý vám umožní vyniknúť od ostatných.

V čom konkrétne vám dostupnosť certifikácie ISO pomôže

Výhod, ktoré certifikáciou získate je veľmi veľa.
•    75 % firiem uvádza zvýšenie spokojnosti a lojality zákazníkov.
•    75 % uvádza zlepšený výkon.
•    71 % firiem tvrdí, že si získalo nových zákazníkov a udržalo si tých súčasných.
•    55 % znížilo vďaka získaným normám svoje náklady.
A aj vy môžete patriť k šťastlivcom, ktorí z týchto významných plusov ťažia. Tak sa o tom s novým certifikátom presvedčte. Získať ho nie je vôbec náročné.

Zdroj obrázka: TierneyMJ/Shutterstock.com

Komentárov
Vyhľadávanie RSS
Len registrovaní užívatelia môžu pridať komentár!




3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Predchádzajúca   Ďalšia >
 
Vyhľadať na stránke
Press Info
Aktuálne informácie zo sveta podnikania
Kalendár udalostí
Apríl 2024
P U S Š P S N
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5
Tento mesiac
Aktuality

   Domov  Tlačiť  @ Kontakt Hore