Domov  
   
Domov    Tlačiť    Pridať k obľúbeným
Domov
Uvažujem o podnikaní
Ako začať
Odvody poistného
Účtovníctvo
Základné informácie
Legislatíva
FAQs
Dokumenty na stiahnutie
Linky
Blog pre podnikateľov
Vyhľadávanie
Kontakt
Nové položky menu
Príručka podnikateľa
Základy predaja
Katalóg firiem
Naši Partneri


Ekonomika, obchod, podnikanie / eTREND - internetová služba týždenníka TREND


www.AutoDielyOnline24.sk

Ako vybrať dobrý firemný darček, ktorý poteší a neurazí? Tlačiť E-mail
Napísal Administrator   

Firemné darčeky kolegom, obchodným partnerom a klientom sú neoddeliteľnou súčasťou firemnej kultúry každej spoločnosti. Pomáhajú posilňovať a zlepšovať obchodné vzťahy a získavať si na vašu stranu nových ľudí zo širokého a pre úspešný biznis dôležitého okolia.

shutterstock_42819484.jpg

Výber firemných darčekov nie je ale jednoduchý. S nami a našimi tipmi krok vedľa určite neurobíte, pretože vám predstavíme univerzálne a nevšedné darčeky, ktoré skutočne potešia.

Káva ako ideálny darček pre obchodných partnerov

Hľadáte vhodný darček pre klienta? Pri výbere nezabudnite, že musia byť praktické aj originálne a musia zodpovedať štatútu konkrétnej spoločnosti.
Takýmto vhodným darčekom pre obchodných partnerov môže byť aj káva. Kvalitná, čerstvo pražená a s lahodnou chuťou, ktorá si podmaní každého, kto tento vzácny a nielen pri práci dôležitý nápoj pravidelne vyhľadáva a ocení.

Darčekový kôš

Už niekoľko rokov po sebe patria gastronomické sety k najžiadanejším darčekovým suvenírom. Spravidla sú tieto koše naplnené výrobkami na mieru. Môžu to byť perníčky, makaróny, čokoládové darčeky a akékoľvek iné dobroty, ktoré sa môžu vždy hodiť. Pri nákupe gastronomických setov si nezabudnite pozrieť dátumy spotreby a podmienky skladovania výrobkov.

Využite na tvorbu firemného darčeka sublimačnú tlač

Výhody špeciálnej sublimačnej tlače spočívajú v tom, že pomocou tlaku a tepla môžete konkrétny obraz preniesť takmer na akýkoľvek predmet. Hrnčeky, držiaky na vizitky, diáre, perá a iné organizéry sú snáď najpraktickejšie firemné darčeky, ktoré nikoho neurazia.
Na prvý pohľad môže byť táto myšlienka triviálna, ak si ale premyslíte tie najmenšie podrobnosti, potom môže byť personalizované pero alebo tričko z profesionálneho lisu na textil tým najlepším a nenahraditeľným darčekom pre každé budúce použitie.

Dobrá kniha

Pre niektorých klientov môže byť aj dobrá kniha skvelým darčekom. Najťažšie je zvoliť skutočne zaujímavú a relevantnú tému. Napríklad, ak vaši partneri radi cestujú, knihy o rôznych krajinách, kultúrach a zvykoch sú pre nich skvelé.
Hlavnou vecou je vždy k výberu akéhokoľvek daru pristupovať individuálne, s ohľadom na osobnosť obdarovaného.

Zdroj obrázka: Brian A Jackson/Shutterstock.com

Komentárov
Vyhľadávanie RSS
Len registrovaní užívatelia môžu pridať komentár!




3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Predchádzajúca   Ďalšia >
 
Vyhľadať na stránke
Press Info
Aktuálne informácie zo sveta podnikania
Kalendár udalostí
Apríl 2024
P U S Š P S N
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5
Tento mesiac
Aktuality

   Domov  Tlačiť  @ Kontakt Hore