Domov  
   
Domov    Tlačiť    Pridať k obľúbeným
Domov
Uvažujem o podnikaní
Ako začať
Odvody poistného
Účtovníctvo
Základné informácie
Legislatíva
FAQs
Dokumenty na stiahnutie
Linky
Blog pre podnikateľov
Vyhľadávanie
Kontakt
Nové položky menu
Príručka podnikateľa
Základy predaja
Katalóg firiem
Naši Partneri


Ekonomika, obchod, podnikanie / eTREND - internetová služba týždenníka TREND


www.AutoDielyOnline24.sk

Potrebujete dostať tovar ku klientovi rýchlo a na veľkú vzdialenosť? Tlačiť E-mail
Napísal Administrator   

Letecká preprava tovaru je najrýchlejší a najspoľahlivejší spôsob pohybu objektu, hodnotnej zásielky na každú vzdialenosť. Lietadlá majú veľkú prepravnú kapacitu, nehrozí im riziko, že z dôvodu preťaženia trasy príde zásielka neskoro. Zásielka prakticky nie je vystavená žiadnym rizikám a môžete jej prostredníctvom doručovať tovar do ťažko dostupných vzdialených oblastí.

shutterstock_627882188.jpg

Spolu s odolnými kobercami do auta , ktoré pri preprave autom určite využijete tiež, to môže byť jeden z ďalších spôsobov, ako si na svoju stranu získať spokojných klientov.

Výhody leteckej dopravy

Profesionálna a spoľahlivá preprava tovaru po celom svete je dnes v dobe obmedzeného pohybu a narastajúcich online nákupov veľmi žiadaná. Úspech prepravy však do značnej miery závisí od jej formy. Jednou z tých aktuálne najlepších je letecká.

Medzi výhody modernej leteckej prepravy patrí najmä vysoká rýchlosť pohybu dopravného prostriedku. Bez ohľadu na poveternostné podmienky, hmotnosť tovaru môže dosiahnuť lietadlo rýchlosť 200-500 km/ h, čomu iné vozidlá nie sú schopné ani zďaleka konkurovať. Náročný terén, more, púšť, nebezpečná trasa alebo jej absencia v odľahlom meste sa nestanú pre lietadlo najmenšou prekážkou.

Preprava tovaru so špecifickými požiadavkami

Letecká preprava tovaru je veľmi relevantná pre cenný a tovar, pri ktorom je krátka doba trvanlivosti. Určite oceníte aj minimálne riziko poškodenia tovaru alebo jeho straty. Objekt je bezpečne pripevnený, nie je vystavený otrasom, silným vibráciám a náhodným pádom.

Tento spôsob prepravy vám umožňuje prepravovať tovar s akýmikoľvek vlastnosťami. Rozmery, hmotnosť, špecifickosť, citlivá elektronika, rýchlo sa kaziace potraviny, rastliny – to všetko sa s leteckou dopravou dostane ku klientovi včas a v požadovanej kvalite.

Tak vyskúšajte a uvidíte, že to funguje.

Zdroj obrázka: Sanit Fuangnakhon/Shutterstock.com


Komentárov
Vyhľadávanie RSS
Len registrovaní užívatelia môžu pridať komentár!




3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

Posledná úprava ( 22. July 2021 )
 
< Predchádzajúca   Ďalšia >
 
Vyhľadať na stránke
Press Info
Aktuálne informácie zo sveta podnikania
Kalendár udalostí
Apríl 2024
P U S Š P S N
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5
Tento mesiac
Aktuality

   Domov  Tlačiť  @ Kontakt Hore