Domov arrow Uvažujem o podnikaní arrow Úvod arrow PREČO KÚPIŤ READY MADE?  
   
Domov    Tlačiť    Pridať k obľúbeným
Domov
Uvažujem o podnikaní
Ako začať
Odvody poistného
Účtovníctvo
Základné informácie
Legislatíva
FAQs
Dokumenty na stiahnutie
Linky
Blog pre podnikateľov
Vyhľadávanie
Kontakt
Nové položky menu
Príručka podnikateľa
Základy predaja
Katalóg firiem

PREČO KÚPIŤ READY MADE? Tlačiť E-mail
Napísal Administrator   

Iste ste už počuli o možnosti zakúpenia ready made spoločnosti. Sú totiž firmy, ktoré sa zaoberajú zakladaním obchodných spoločností a následne ich predávajú ako ready made. Možno sa pýtate, že prečo je dobré kúpiť takúto spoločnosť, ak chceme začať podnikať? Prvým dôležitým dôvodom je to, že môžeme začať podnikať veľmi rýchlo. Pretože, nie je žiadnym tajomstvom, že so založením hocijakej spoločnosti je spojené vybavovanie množstva dokumentov a behania po úradoch. Tým, že teda kúpime ready made ho ušetríme a začneme hneď podnikať.

A je úplne jedno, či budeme predávať lcd televízory, chladničky, alebo podnikať prostredníctvom mäsiarstva. No, malý rozdiel tu je, do mäsiarstva nezabudnime kúpiť kvalitné váhy. Ready made spoločnosť nikdy nevykonávala žiadnu činnosť, nemá žiadne nesplatené záväzky ani pohľadávky, jej základné imanie je celé splatené. Znamená to, že nám nehrozí žiadne vymáhanie pohľadávok. Keď už začneme podnikať, určite nám bude veľmi záležať na tom, aby sme boli úspešní.

Preto je veľmi dôležité, hlavne v dnešnom svete, keď je skoro v každej oblasti veľká konkurencia, aby sme boli ľahko nájdení a ľahko zapamätateľný a ponúkali len tie najlepšie produkty vo svojej oblasti. Lebo, len tak sa k nám budú zákazníci vracať a obľúbia si nás. Dôležitá je aj tvorba internetovej stránky a jej vhodné umiestnenie. Na to, aby ju bolo na internete vidieť, je potrebný webový server, ktorý zaisťuje prístup. Pretože, keď ľudia navštevujú webové stránky, vstupujú vlastne do súborov na webovom serveri. Umiestnenie stránky nazývame webhosting,  znamená vlastne uloženie jej jednotlivých súborov, obrázkov a údajov na webovom serveri, čo je vlastne počítač, ktorého jediným cieľom je, aby stránka bola prístupná na internete. Webhosting má teda za úlohu zabezpečiť prístupnosť stránky na internete.

 

Komentárov
Vyhľadávanie RSS
Len registrovaní užívatelia môžu pridať komentár!




3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

Posledná úprava ( 12. November 2012 )
 
< Predchádzajúca   Ďalšia >
 
Vyhľadať na stránke
Press Info
Aktuálne informácie zo sveta podnikania
Kalendár udalostí
Apríl 2024
P U S Š P S N
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5
Tento mesiac
Aktuality

   Domov  Tlačiť  @ Kontakt Hore