Domov arrow Uvažujem o podnikaní arrow Úvod arrow UVAŽUJETE O PODNIKANÍ?  
   
Domov    Tlačiť    Pridať k obľúbeným
Domov
Uvažujem o podnikaní
Ako začať
Odvody poistného
Účtovníctvo
Základné informácie
Legislatíva
FAQs
Dokumenty na stiahnutie
Linky
Blog pre podnikateľov
Vyhľadávanie
Kontakt
Nové položky menu
Príručka podnikateľa
Základy predaja
Katalóg firiem

UVAŽUJETE O PODNIKANÍ? Tlačiť E-mail
Napísal Administrator   

Ak chcete podnikať, môžete tak urobiť viacerými spôsobmi. Jednou z možností je podnikanie prostredníctvom živnosti ako samostatne zárobkovo činná osoba, alebo formou niektorej z obchodných spoločností, napríklad založením spoločnosti s ručením obmedzeným. Pri založení spoločnosti jedným vlastníkom je dôležitým dokumentom zakladateľská listina, zatiaľ čo pri založení viacerými spoločníkmi potrebujeme spoločenskú zmluvu.

Hlavnou výhodou založenia s.r.o. oproti živnostenskému podnikaniu je to, že spoločník ručí za záväzky podnikateľskej činnosti len do výšky svojho nesplateného vkladu a živnostník celým svojím majetkom, preto je to určite lepšia forma podnikania.

Lenže so začatím podnikania je spojené vybavenie viacerých náležitostí. Nestačí len zakúpiť si kvalitný notebook. Je síce dôležité, aby sme mali na čom pracovať, rovnako ako potrebujeme aj dobrý toner či cartridge, závisí od typu tlačiarne.

A práve to vybavovanie mnohých odrádza od začatia podnikania. V dnešnej modernej dobe to ale nemusí byť vôbec problém, pretože existujú mnohé firmy, ktoré všetky potrebné náležitosti vybavia za nás a my môžeme začať s podnikaním veľmi rýchlo. Ak sme teda veľmi zaneprázdnení, alebo nemáme skúsenosti s podobným vybavovaním, a preto si na to netrúfame, neváhajme a jednu z takýchto firiem vyhľadajme.

Je nám ale určite veľmi známe, že v súčasnosti je na trhu veľká konkurencia takmer vo všetkých oblastiach, takže si musíme dať skutočne záležať na viacerých veciach, pokiaľ sa chceme presadiť a stať sa úspešnými. Jednou z dôležitých vecí je aj kvalitný firemný design, s ktorým nám môžu pomôcť kvalifikovaný pracovníci dobrého grafického štúdia.

Komentárov
Vyhľadávanie RSS
Len registrovaní užívatelia môžu pridať komentár!




3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

Posledná úprava ( 12. November 2012 )
 
< Predchádzajúca   Ďalšia >
 
Vyhľadať na stránke
Press Info
Aktuálne informácie zo sveta podnikania
Kalendár udalostí
Apríl 2024
P U S Š P S N
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5
Tento mesiac
Aktuality

   Domov  Tlačiť  @ Kontakt Hore