Domov arrow Odvody poistného arrow Úvod arrow ZALOŽENIE S.R.O.  
   
Domov    Tlačiť    Pridať k obľúbeným
Domov
Uvažujem o podnikaní
Ako začať
Odvody poistného
Účtovníctvo
Základné informácie
Legislatíva
FAQs
Dokumenty na stiahnutie
Linky
Blog pre podnikateľov
Vyhľadávanie
Kontakt
Nové položky menu
Príručka podnikateľa
Základy predaja
Katalóg firiem

ZALOŽENIE S.R.O. Tlačiť E-mail
Napísal Administrator   

Ak rozmýšľate nad začatím podnikania a založením spoločnosti, určite zvažujete mnohé výhody a nevýhody. Lebo, založenie spoločnosti nie je až také jednoduché. Ak vám chýbajú finančné prostriedky, môžete si vybaviť rýchlu pôžičku. Je potrebné vybaviť množstvo vecí a náležitostí, ktoré nám zaberú veľa času a nevyhneme sa ani behaniu po úradoch. Vôbec to nie je také ľahké ako kúpiť náplň do tlačiarne.

Preto toto pomyslenie mnohých odrádza, ale ak napríklad prišli o prácu, radšej uvažujú o začatí podnikania, ako by mali ísť na úrad práce. Ale určite ste už počuli o tom, že mnohé firmy sa dnes zaoberajú predajom ready made spoločností.

Že nie? Pýtate sa, o čo vlastne ide? Sú to také firmy, ktoré zakladajú rôzne obchodné spoločnosti, napríklad spoločnosť s ručením obmedzeným, a následne ich predávajú ako ready made spoločnosti, takže všetky náležitosti, ktoré sú pri zakladaní akejkoľvek firmy potrebné vybavia za vás. V podstate to znamená, že takáto spoločnosť nikdy nevykonávala žiadnu činnosť, nemá žiadne záväzky ani pohľadávky, jej základné imanie je celé splatené. Znamená to, že zakúpením takejto spoločnosti predídete behaniu po úradoch a mnohému vybavovaniu a môžete okamžite začať podnikať. Je to naozaj veľmi dobrý spôsob, ako začať okamžite a ušetriť množstvo času, ktorý môžete oveľa vhodnejšie využiť.

Dokonca, ani sídlo firmy nemusíte mať. Dnes už existuje služba tzv. virtuálneho sídla. Firmy, ktoré sa ňou zaoberajú ponúkajú na prenájom svoje priestory, takže klient, ktorý si službu objedná, má sem zabezpečené zasielanie pošty, akejkoľvek faxovej komunikácie, dokonca tu môže vykonávať rôzne obchodné jednania. Lebo sú firmy, ktoré nepotrebujú, alebo z nejakých im známych príčin ich nechcú mať, a práve pre tieto firmy je spomínaná služba určená.

 

Komentárov
Vyhľadávanie RSS
Len registrovaní užívatelia môžu pridať komentár!




3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

Posledná úprava ( 12. November 2012 )
 
< Predchádzajúca   Ďalšia >
 
Vyhľadať na stránke
Press Info
Aktuálne informácie zo sveta podnikania
Kalendár udalostí
Apríl 2024
P U S Š P S N
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5
Tento mesiac
Aktuality

   Domov  Tlačiť  @ Kontakt Hore