Domov  
   
Domov    Tlačiť    Pridať k obľúbeným
Domov
Uvažujem o podnikaní
Ako začať
Odvody poistného
Účtovníctvo
Základné informácie
Legislatíva
FAQs
Dokumenty na stiahnutie
Linky
Blog pre podnikateľov
Vyhľadávanie
Kontakt
Nové položky menu
Príručka podnikateľa
Základy predaja
Katalóg firiem
Naši Partneri


Ekonomika, obchod, podnikanie / eTREND - internetová služba týždenníka TREND


www.AutoDielyOnline24.sk

Nesúhlasíte s podmienkami doma? Podnikajte v zahraničí Tlačiť E-mail
Napísal Administrator   

Podnikáte už nejaký ten rok, a pritom sa Vám zdá, že skúsenosti alebo výhody voči konkurencií sa Vás akosi stránia? Úspech nemá zaručený každý, a preto sa môže zdať, že poctivý podnikatelia to majú vopred prehrané. Ak sa aj Vy potĺkate s jedným problémom za druhým a ledva vychádzate s financiami, možno je na vine daňové a odvodové zaťaženie, ktorým sa štát snaží doplniť prázdnu pokladnicu. Na toto zhoršenie podmienok pre podnikateľov zasa doplácajú tí poctivý. A tí, ktorí v tom vedia chodiť plávajú životom bez väčších problémov.

Ak sa porozprávate s kolegami – podnikateľmi, zistíte, že v tejto situácií nie ste ani zďaleka sám. Čo sa však s tým dá robiť? Ak máte väčšiu firmu a nechcete skončiť len preto, že nesúhlasíte s podmienkami, ktoré diktuje vláda, zoberte si príklad od veľkých spoločností, ktoré tento problém vyriešili svojsky. Tie, svoje podnikanie, premiestnili do iného štátu, a tak sa vyhli podmienkam u nás. Neznamená to však, že podnikanie na Slovensku zavesíte na klinec. Na našom trhu môžu podnikať aj zahraničné firmy a práve túto skutočnosť môžete využiť vo svoj prospech. Firmu si môžete založiť v ľubovoľnej krajine, ak však chcete skutočne ušetriť, jej výber nepodceňujte. Naštudujte si potrebnú legislatívu a porovnávajte výhody ale aj nevýhody jednotlivých krajín.

S tým Vám pomôžu aj spoločnosti, ktoré svoje podnikanie zamerali práve na túto oblasť. Spoľahlivo Vám pomôžu vybrať vhodnú krajinu, a ak budete mať záujem, vybavia aj všetko potrebné pre samotné založenie Vaše spoločnosti. Veľkej obľube sa vďaka priaznivým podmienkam pre podnikateľov tešia daňové raje. Toto offshore podnikanie je obľúbené najmä pre výhody, ktoré ponúka. Je to samozrejme nízke finančné zaťaženie v daňovom a odvodovom systéme takejto krajiny, ale aj s tým spojená anonymita vlastníka takejto spoločnosti.

Vďaka takejto úspore si konečne budete môcť kúpiť kvalitné pánske hodinky od Armaniho. Aby Vám však obchod išiel ako doteraz nezanedbajte postavenie internetu a vsaďte na kvalitnú stránku od blueweb.sk.

Komentárov
Vyhľadávanie RSS
Len registrovaní užívatelia môžu pridať komentár!




3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

Posledná úprava ( 29. April 2013 )
 
< Predchádzajúca   Ďalšia >
 
Vyhľadať na stránke
Press Info
Aktuálne informácie zo sveta podnikania
Kalendár udalostí
Apríl 2024
P U S Š P S N
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5
Tento mesiac
Aktuality

   Domov  Tlačiť  @ Kontakt Hore