Domov  
   
Domov    Tlačiť    Pridať k obľúbeným
Domov
Uvažujem o podnikaní
Ako začať
Odvody poistného
Účtovníctvo
Základné informácie
Legislatíva
FAQs
Dokumenty na stiahnutie
Linky
Blog pre podnikateľov
Vyhľadávanie
Kontakt
Nové položky menu
Príručka podnikateľa
Základy predaja
Katalóg firiem
Naši Partneri


Ekonomika, obchod, podnikanie / eTREND - internetová služba týždenníka TREND


www.AutoDielyOnline24.sk

Dnes kúpite naozaj všetko Tlačiť E-mail
Napísal Administrator   

Aj napriek nie veľmi vysokej kúpyschopnosti obyvateľov je trh plný rôznych firiem, ktoré ponúkajú často rovnaké tovary a služby. To znamená, že ako podnikateľ musíte počítať s veľkou konkurenciou. Presadiť sa je tak ťažšie a musíte sa zamerať najmä na reklamu. Od iných sa musíte odlíšiť, aby si Vás ľudia všimli a využili práve ponuku Vašej spoločnosti.

Začiatok podnikania sprevádzajú nemalé komplikácie. Zvládnuť sa dajú, no najviac potrápia tých, ktorí nemajú v tejto oblasti žiadne skúsenosti. Vybavovanie potrebných potvrdení sa tak zbytočne preťahuje. S vlastnou firmou tak môžete podnikať často až po 3 týždňoch. Žijeme však vo veľmi rýchlej dobe, a tak nemôžeme tak dlho čakať. Tento problém Vám však môžu vyriešiť tzv. ready made spoločnosti. Ide o spoločnosti, ktoré sú zapísané v Obchodnom registri a majú taktiež splatené základné imanie. Od iných spoločností, ktoré sú ponúkané na predaj sa však odlišujú svojou bezúhonnosťou. V ich mene totiž neboli uzatvárané žiadne obchody, a tak sa nemusíte obávať žiadnych veriteľov. Ak sa rozhodnete pre kúpu ready made spoločnosti, môžete podnikať už o niekoľko dní, či dokonca hodín. Aj preto je táto možnosť vo veľkej miere využívaná viacerými podnikateľmi.

Aby ste získali zákazníkov je potrebné aj správne vystupovanie. Ak pracujete v kancelárií, pomôže dobré obchodné vzťahy nadviazať aj jej vybavenie. Je predsa dôležité ako sa človek cíti. Doprajte teda pohodlie sebe, aj svojim zákazníkom a obchodným partnerom. Pri rokovaniach ocenia samozrejme príjemné sedenie, preto je dobré investovať do elegantnej sedačky. Tá by mala korešpondovať s ostatným nábytkom.

Samozrejmosťou by mal byť počítač a tlačiareň. Tie sú neoddeliteľnou súčasťou každého biznisu. Vaše peniaze ušetria aj kompatibilné tonery, jednoducho ich kúpite aj na tejto linke.

 

Komentárov
Vyhľadávanie RSS
Len registrovaní užívatelia môžu pridať komentár!




3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

Posledná úprava ( 24. November 2013 )
 
< Predchádzajúca   Ďalšia >
 
Vyhľadať na stránke
Press Info
Aktuálne informácie zo sveta podnikania
Kalendár udalostí
Apríl 2024
P U S Š P S N
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5
Tento mesiac
Aktuality

   Domov  Tlačiť  @ Kontakt Hore