Domov  
   
Domov    Tlačiť    Pridať k obľúbeným
Domov
Uvažujem o podnikaní
Ako začať
Odvody poistného
Účtovníctvo
Základné informácie
Legislatíva
FAQs
Dokumenty na stiahnutie
Linky
Blog pre podnikateľov
Vyhľadávanie
Kontakt
Nové položky menu
Príručka podnikateľa
Základy predaja
Katalóg firiem
Naši Partneri


Ekonomika, obchod, podnikanie / eTREND - internetová služba týždenníka TREND


www.AutoDielyOnline24.sk

Bezpečnosť aj v online svete Tlačiť E-mail
Napísal Administrator   

Naša záľuba v moderných technológiách často nepozná hranice a záujem rastie s každou novinkou v tejto oblasti. Počítače sa jednoducho stali súčasťou našich bežných životov a využívame ich bez ohľadu na vek, či pracovné povinnosti.

Na sociálnych sieťach tak trávime čas nielen počas prestávok v škole, či na pracovisku, ale si tak krátime aj cestu domov autobusom. Umožnili to nielen počítače, ale aj mobily a mobilné pripojenie na internet. Najnovšie správy, ale aj všetkých priateľov, tak máme na dosah ruky kdekoľvek. Ide teda o významnú pomoc v komunikácií aj na dlhé vzdialenosti, avšak často trpia skutočné medziľudské vzťahy. Práve preto by sme mali nájsť zlatú strednú cestu, ako si udržať zdravý rozum aj prehľad o tom, čo sa vo svete deje.

Bez počítačov sa dnes už žiť nedá, stretávame sa s nimi všade, a tak sme na nich aj veľmi závislí. Nevadí to najmä ak viete bez tejto vymoženosti stráviť pár dní, no pri masívnom využívaní často zabúdame na bezpečnosť. Ak odchádzate z domu, zatvorite okná, zamknete dvere a čoraz častejšie aj zapínate alarm. Vo virtuálnom svete by sme to však mali robiť podobne. Často však práve v tejto najviac používanej oblasti máme značné medzery.

Dôvodom je najmä neustále napredovanie, a tak strácame o udržanie kroku v tejto oblasti záujem. Ochranu však potrebuje Váš mobil LG aj počítač. Informácie môžu uniknúť nielen ich krádežou. Najmä tablety nosíme neustále so sebou. Dávajte si teda pozor aj na Váš table Lenovo, ak ho ešte len hľadáte, pozrite si ponuku na thinkpro.sk.

Vaše údaje a súkromné informácie však môžu uniknúť aj bez krádeže počítača. E-mail predsa používate nielen v práci, ale aj na osobné účely, preto by mal byť zabezpečený mail Vašou prioritou. Tak si ustrážite všetky citlivé údaje.

 

 

Komentárov
Vyhľadávanie RSS
Len registrovaní užívatelia môžu pridať komentár!




3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

Posledná úprava ( 28. May 2014 )
 
< Predchádzajúca   Ďalšia >
 
Vyhľadať na stránke
Press Info
Aktuálne informácie zo sveta podnikania
Kalendár udalostí
Apríl 2024
P U S Š P S N
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5
Tento mesiac
Aktuality

   Domov  Tlačiť  @ Kontakt Hore