Domov  
   
Domov    Tlačiť    Pridať k obľúbeným
Domov
Uvažujem o podnikaní
Ako začať
Odvody poistného
Účtovníctvo
Základné informácie
Legislatíva
FAQs
Dokumenty na stiahnutie
Linky
Blog pre podnikateľov
Vyhľadávanie
Kontakt
Nové položky menu
Príručka podnikateľa
Základy predaja
Katalóg firiem
Naši Partneri


Ekonomika, obchod, podnikanie / eTREND - internetová služba týždenníka TREND


www.AutoDielyOnline24.sk

Vyhnite sa čakaniu Tlačiť E-mail
Napísal Administrator   

Začiatky podnikania nie sú jednoduché. Je nutné vybaviť všetko potrebné spojené so zakladaním spoločnosti, no aj ak sa vyhnete vlastným omylom, ktoré by mohli znamenať zbytočné zdržania, nebudete môcť v mene svojej firmy obchodovať skôr ako o tri týždne.

Asi tak dlho trvá celý kolotoč okolo zakladania spoločnosti, ktorým si musíte prejsť. Musíte ako musíte, ak viete kde nájdete pomoc, nemusíte pre založenie Vašej spoločnosti spraviť takmer nič. Povinnosti s tým spojené sú teda časovo veľmi náročné, a čas je presne to, čo v podnikaní nemáte. Vyžaduje si to aj veľa práce a vybavovania, a tak sa ukracujete o drahocenný čas pre plánovanie Vášho podnikania.

Zdržania môžu mať aj pre Vašu firmu nepríjemné následky, ktoré budete musieť riešiť ešte veľmi dlho. Konkurencia ide neustále dopredu a udržať s ňou krok ak sú Vaše plány staršieho dátumu, nie je vôbec ľahké. Je však možné si toto obdobie skrátiť. Ak ste sa rozhodli pre podnikanie a nechcete čakať ani chvíľu, poobzerajte sa po spoločnostiach na predaj. Aj tie nájdete na našom trhu a nebudete musieť čakať týždne, ale začnete pohodlne podnikať už o pár dní.

Táto možnosť je teda ideálna pre nedočkavcov, no tieto výhody využíva stále viac podnikateľov. Ak si teda nechcete prechádzať celým procesom, hľadajte predaj s.r.o. s DPH . Práve ako platca DPH potrebujete daňové identifikačné číslo, na ktoré sa čaká ešte dlhšie, ako na zápis firmy do registra. Veľmi obľúbenou možnosťou ako si uľahčiť podnikanie je aj voľba sídla. Adresa Vašej firmy je nutná od začiatku, no ak nechcete platiť prehnaný nájom, poskytnutie sídla hľadajte na internete.

Virtuálna kancelária totiž môže nemalé prostriedky ušetriť aj Vám. Jej cena je totiž výrazne nižšia, keďže sa na tejto adrese nezdržiavate. Túto úsporu ocení každý podnikateľ.

Komentárov
Vyhľadávanie RSS
Len registrovaní užívatelia môžu pridať komentár!




3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

Posledná úprava ( 10. July 2014 )
 
< Predchádzajúca   Ďalšia >
 
Vyhľadať na stránke
Press Info
Aktuálne informácie zo sveta podnikania
Kalendár udalostí
Apríl 2024
P U S Š P S N
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5
Tento mesiac
Aktuality

   Domov  Tlačiť  @ Kontakt Hore