Domov  
   
Domov    Tlačiť    Pridať k obľúbeným
Domov
Uvažujem o podnikaní
Ako začať
Odvody poistného
Účtovníctvo
Základné informácie
Legislatíva
FAQs
Dokumenty na stiahnutie
Linky
Blog pre podnikateľov
Vyhľadávanie
Kontakt
Nové položky menu
Príručka podnikateľa
Základy predaja
Katalóg firiem
Naši Partneri


Ekonomika, obchod, podnikanie / eTREND - internetová služba týždenníka TREND


www.AutoDielyOnline24.sk

Zariaďte všetky detaily Tlačiť E-mail
Napísal Administrator   

Podnikanie sa spája najmä s nutnosťou založenia firmy, v spojitosti s rôznymi povinnosťami na úradoch. Ak ste sa však pre túto činnosť rozhodli, zaručene budete svoj čas venovať aj iným detailom.

Vaša nová spoločnosť si predsa vyžaduje nielen obchodné meno, či sídlo. Pre svoju prácu potrebujete aj priestor. Na začiatok Vám môže postačovať aj vlastná domácnosť, no ak sa Vaša spoločnosť rozrastie, budete sa musieť zrejme presťahovať. Iste nechcete prípadných obchodných partnerov vítať v súkromí svojho domova. Priestor, alebo aspoň kanceláriu tak rozhodne potrebujete. Záleží však najmä na zameraní Vašej firmy.

Pracovisko by malo rozhodne reprezentovať, veď ak sa tam budete cítiť dobre Vy, Vaša produktivita stúpne, a ak sa tam budú príjemne cítiť aj Vaši prípadní partneri, obchody sa budú uzatvárať oveľa jednoduchšie. Aj takéto detaily tak môžu pomôcť v napredovaní aj Vašej firmy. Dajte si preto záležať aj na výbere nábytku do kancelárie. Nevyberajte len podľa ceny, ale sa zamerajte na funkčnosť a kvalitu, to správne vybavenie nájdete na nabytokakuchyne.sk.

Podnikanie v oblasti služieb a výroby si však vyžaduje väčšiu pozornosť. Venovať sa tak musíte nielen svojej kancelárií, ale aj vybaveniu Vašich pracovníkov. Aby si mohli prácu robiť zodpovedne a kvalitne, potrebujú aj pracovné odevy. Len tak bude aj ich produktivita práce na takej úrovni, aby ste boli spokojní. Práve prístup Vás, ale aj Vašich zamestnancov, dokáže firme veľmi pomôcť, ale jej aj uškodiť, a to rozhodne nechcete. Práve preto je dobré vnímať aj potreby pracovníkov. Aj tu sú to často detaily, ktoré Vám prinesú ich lojalitu, a teda aj zodpovedný prístup k práci samotnej.

Vo výrobnej prevádzke, či pri poskytovaní služieb zákazníkom, je však dôležité myslieť aj na poistenie pre zamestnancov, viac na venturio.sk.

Komentárov
Vyhľadávanie RSS
Len registrovaní užívatelia môžu pridať komentár!




3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

Posledná úprava ( 11. November 2014 )
 
< Predchádzajúca   Ďalšia >
 
Vyhľadať na stránke
Press Info
Aktuálne informácie zo sveta podnikania
Kalendár udalostí
Apríl 2024
P U S Š P S N
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5
Tento mesiac
Aktuality

   Domov  Tlačiť  @ Kontakt Hore