Domov  
   
Domov    Tlačiť    Pridať k obľúbeným
Domov
Uvažujem o podnikaní
Ako začať
Odvody poistného
Účtovníctvo
Základné informácie
Legislatíva
FAQs
Dokumenty na stiahnutie
Linky
Blog pre podnikateľov
Vyhľadávanie
Kontakt
Nové položky menu
Príručka podnikateľa
Základy predaja
Katalóg firiem
Naši Partneri


Ekonomika, obchod, podnikanie / eTREND - internetová služba týždenníka TREND


www.AutoDielyOnline24.sk

Profitujte zo správnych rozhodnutí Tlačiť E-mail
Napísal Administrator   

O tom aké je ťažké zvládať prácu aj rodinu vie nejeden z nás. Život nám tak neuľahčujú ani dôležité otázky, s ktorými si musíme poradiť sami.

Aj v zamestnaní sme často odkázaní len na seba, prípadne ochotného kolegu. Najmä vo väčších firmách by však riešenie vážnejších problémov malo byť tímovou prácou. Ak teda máte po krk nadmerného zaťaženia v práci, môžete začať podnikať. Toto Vám môže priniesť ohodnotenie Vašej práce, no nečakajte, že všade na Vás budú čakať s otvorenou náručou.

Podnikateľov neustále pribúda, preto sa o to viac musíte zamyslieť aj nad Vaším budúcim zameraním. Vďaka svojej ľahkej využiteľnosti a jednoduchým začiatkom, sa teší veľkej popularite najmä predaj cez internet. Takto svoje peniaze môžete zarábať aj Vy, no konkurencia je tu veľmi silná, nemajte teda skreslené predstavy, že všetkých ostatných predbehnete, len čo sa dostanete na trh. Takto to nefunguje.

Skôr však tento záujem môžete využiť napríklad aj tak, že sa jednoducho rozhodnete pre oblasť, ktorá nie je až taká lákavá. Môžete tak predávať v kamennom obchode, alebo napríklad vyrábať. Tu na Vás čaká síce viac povinností, no zároveň je konkurencia podstatne nižšia. Nezabudnite však ani na efektívne využitie priestorov. Ak nutne potrebujete aj sklad, neobídete sa bez regálových systémov. Tie môžete vyberať pohodlne aj na jungheinrich.sk.

Aj v takomto prípade potrebujete sídlo. Ak však presne neviete, kde Vás osud zaveje, je rozumnejšie zvoliť virtuálne sídlo spoločnosti. Tak ho totiž nebudete musieť neustále meniť s každým sťahovaním Vašej firmy.

Samozrejmosťou aj pre Vás však bude získavanie nových zákaziek, či obchodných partnerov. Cestovaniu sa tak nevyhnete ani Vy, no je dobré vedieť, kde sa môžete pohodlne ubytovať aj mimo svojho bydliska. Ak sa teda stretnutie v Žiline pretiahne, ubytovanie nájdete aj v hoteli Galileo.

Komentárov
Vyhľadávanie RSS
Len registrovaní užívatelia môžu pridať komentár!




3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

Posledná úprava ( 23. December 2014 )
 
< Predchádzajúca   Ďalšia >
 
Vyhľadať na stránke
Press Info
Aktuálne informácie zo sveta podnikania
Kalendár udalostí
Apríl 2024
P U S Š P S N
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5
Tento mesiac
Aktuality

   Domov  Tlačiť  @ Kontakt Hore