Domov arrow Odvody poistného arrow Úvod arrow Prečo je web stránka pre podnikateľov dôležitá  
   
Domov    Tlačiť    Pridať k obľúbeným
Domov
Uvažujem o podnikaní
Ako začať
Odvody poistného
Účtovníctvo
Základné informácie
Legislatíva
FAQs
Dokumenty na stiahnutie
Linky
Blog pre podnikateľov
Vyhľadávanie
Kontakt
Nové položky menu
Príručka podnikateľa
Základy predaja
Katalóg firiem

Prečo je web stránka pre podnikateľov dôležitá Tlačiť E-mail
Napísal Administrator   

V Českej republike bol pred mesiacom uskutočnený prieskum o tom, koľko mikropodnikateľov má svoju vlastnú web stránku. A nedopadol práve najlepšie – až tretina z nich svoj web nemá. Toto číslo však dostáva úplne iný rozmer vtedy, keď zistíte, kto je to mikropodnikateľ.

Je to podnikateľ, ktorého ročný obrat je do 40 miliónov Kč. Teda nie je to iba pani s registračnou pokladnicou, ktorá predáva na trhu domáce vajíčka, ale aj ľudia, ktorých zisky môžu byť pokojne v miliónoch. Prečo je internetová stránka pre podnikateľov taká dôležitá?

Web je skvelé miesto na prezentáciu

Mať vlastnú internetovú stránku, je obrovskou výhodou, pretože máte prakticky neobmedzený reklamný priestor za zanedbateľnú sumu. Za zanedbateľnú oproti tomu, koľko stojí reklama v telke, rádiu či na bilboarde. Vytvorenie podnikovej web stránky vám prinesie nielen túto výhodu, ale aj veľa ďalších. Jednou z tých najväčších je, že sa o vás dozvedia ľudia, ktorí by nemali šancu, keby ste mali iba jeden bilboard vo vašom meste.

Na čom by ste si mali dať záležať pri tvorbe webu

Základom je urobiť dobrý prvý dojem. Ten je v mnohých prípadoch rozhodujúci. Zaručí, aby sa návštevník vašej stránky neotočil a hneď neodišiel. Ale pozor, len pekný webdizajn nestačí na to, aby ste premenili návštevníka na zákazníka. A o to vám predsa ide, nie? Najlepšie sa vám to podarí tak, že mu dáte niečo zadarmo, nejaký obsah. Obsah, ktorý bude mať pre neho pridanú hodnotu. Obsah, ktorý mu pomôže vyriešiť jeho problém. Obsah, ktorý obsahuje kúsok vášho know-how. Prečo to funguje? Pretože platí pravidlo reciprocity – ak niekomu dáte niečo zadarmo, bude sa vám to snažiť odplatiť. A v tomto prípade máte veľkú šancu, že sa stane vašim zákazníkom – kúpi si od vás tovar, využije vaše služby.

Chcete využiť kvalitnú tvorbu webstránok? Navštívte Atomer.sk a pozrite sa, aké sú vaše možnosti.

 

Komentárov
Vyhľadávanie RSS
Len registrovaní užívatelia môžu pridať komentár!




3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

Posledná úprava ( 02. February 2016 )
 
< Predchádzajúca   Ďalšia >
 
Vyhľadať na stránke
Press Info
Aktuálne informácie zo sveta podnikania
Kalendár udalostí
Apríl 2024
P U S Š P S N
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5
Tento mesiac
Aktuality

   Domov  Tlačiť  @ Kontakt Hore