Domov  
   
Domov    Tlačiť    Pridať k obľúbeným
Domov
Uvažujem o podnikaní
Ako začať
Odvody poistného
Účtovníctvo
Základné informácie
Legislatíva
FAQs
Dokumenty na stiahnutie
Linky
Blog pre podnikateľov
Vyhľadávanie
Kontakt
Nové položky menu
Príručka podnikateľa
Základy predaja
Katalóg firiem
Naši Partneri


Ekonomika, obchod, podnikanie / eTREND - internetová služba týždenníka TREND


www.AutoDielyOnline24.sk

Telo vo forme Tlačiť E-mail
Napísal Administrator   

Slniečko nám konečne začína venovať svoju pozornosť, z čoho máme samozrejme veľkú radosť. Konečne teda môžete zavesiť svoje lyže na klinec a porozmýšľať nad iným druhom športu. Korčule sú výbornou náhradou, keďže taktiež trénujú dolnú časť tela. Nie všetci si však potrpíme na svalnaté stehná, najmä ak ten zvyšok k tomu akosi nepasuje.

Preto sa najčastejšie za honbou k dokonalej postave, vrháme do fitness centier.

So stúpajúcimi teplotami samozrejme odkladáme jednotlivé kúsky teplého oblečenia, a tak vystavujeme naše krivky okolitým pohľadom. Práve teraz je teda najlepšie vidieť, kto si z diéty počas zimy nerobil ťažkú hlavu. Ak teda chceme okolie zaujať peknou postavou a vypracovanými telami, a to nielen na dovolenke, porozmýšľajte nad pravidelným pohybom. Šport, aj keď ho zo začiatku robíme z donútenia a nasilu, postupom času sa pre Vás môže stať určitou formou závislosti. Táto je však oveľa zdravšia ako závislosť na cigaretách alebo na mastných či sladkých jedlách.

Najmä muži, sa v tejto oblasti radi nechajú strhnúť, a tak sa ich okolie teší z pohľadu na vypracované svaly. Ak aj Vy už nejaký ten čas trpíte touto formou závislosti, myslite aj na oddych. Vaše svaly najmä pri veľkej záťaž potrebujú regeneráciu. S ňou Vám pomôžu gainery, ktoré urýchľujú svalovú regeneráciu po náročných športových výkonoch.

Či už ste vrcholový športovec, alebo sa len pokúšate zhodiť pár kíl, veľkou pomocou Vám môžu byť aj hodinky. Ten správny model hodiniek Suunto, pomôže sledovať najvhodnejšiu tepovú frekvenciu pre akýkoľvek želaný výsledok.

Šport, a celkovo aktívny pohyb, je pre náš organizmus veľmi dôležitý, ak sa mu venujete pravidelne, nemali by ste zabúdať ani na odpočinok. Kvalitný oddych potrebuje nielen naše telo ale aj myseľ. Nájdite si preto vhodnú oddychovú aktivitu. Nemusí to byť len pozeranie televízie, ak máte radi risk, môže to byť pokojne aj tipovanie zápasov. Výber je len na Vás.

Komentárov
Vyhľadávanie RSS
Len registrovaní užívatelia môžu pridať komentár!




3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

Posledná úprava ( 21. September 2015 )
 
< Predchádzajúca   Ďalšia >
 
Vyhľadať na stránke
Press Info
Aktuálne informácie zo sveta podnikania
Kalendár udalostí
Máj 2024
P U S Š P S N
29301 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2
Tento mesiac
Aktuality

   Domov  Tlačiť  @ Kontakt Hore