Domov  
   
Domov    Tlačiť    Pridať k obľúbeným
Domov
Uvažujem o podnikaní
Ako začať
Odvody poistného
Účtovníctvo
Základné informácie
Legislatíva
FAQs
Dokumenty na stiahnutie
Linky
Blog pre podnikateľov
Vyhľadávanie
Kontakt
Nové položky menu
Príručka podnikateľa
Základy predaja
Katalóg firiem
Naši Partneri


Ekonomika, obchod, podnikanie / eTREND - internetová služba týždenníka TREND


www.AutoDielyOnline24.sk

Vlastný biznis láka čoraz viac podnikateľov Tlačiť E-mail
Napísal Administrator   

Aj napriek skutočnosti, že sme radšej zamestnancami, podnikaniu sa u nás darí. Podnikatelia tak nachádzajú uplatnenie na našom, ale aj zahraničnom trhu. Ich úspechy často vedú aj iných k takejto zárobkovej činnosti. Náš záujem o podnikanie tak pomaly rastie. S vlastnou firmou je však späté aj isté riziko.

Najväčšiu neistotu predstavuje naša nevedomosť. Najmä začínajúci podnikatelia nevedia do čoho vlastne idú a predstava toho, čo ich čaká nezodpovedá vždy realite. Chce to však odvahu, pred Vami to predsa zvládli mnohí.

Práca vo vlastnej firme je závislá od Vašich obchodných, ale aj organizačných schopností. Všetko je totiž len na Vašich pleciach, a tak je potrebné správne organizovať. Na začiatok si však pripravte základné imanie aj trpezlivosť. Zapísanie firmy do Obchodného registra trvá aj niekoľko týždňov. Ak však nieste ochotný čakať tak dlho, trh ponúka možnosť aj pre Vás. Spoločnosť si dnes môžete bez obáv kúpiť. Hľadajte však predaj nových firiem, vyhnete sa tak neskorším nepríjemným prekvapeniam.

Samotný trh nám tak uľahčuje náš vstup do sveta podnikateľov. Nemusíte sami vybavovať potrebné doklady pre založenie a zápis spoločnosti do registra a môžete si firmu aj jednoducho kúpiť. Ešte väčšiu podporu máte k dispozícií v podobe prenájmu adresy. Sídlo firmy je dôležitým údajom pre každú spoločnosť, no nie vždy je potrebný priestor k dispozícií. Vyhnúť sa jeho neskoršej zmene v registri je možné aj prenájmom virtuálneho sídla. Táto možnosť je dnes medzi podnikateľmi veľmi obľúbená a poskytuje výraznú úsporu finančných nákladov.

Ako začínajúci podnikateľ to jednoduché mať určite nebudete, avšak o tom, že sa to zvládnuť dá svedčia viaceré úspešné spoločnosti. Potrebujete len zanietenie a ochotu aj naďalej sa vzdelávať. S tým Vám pomôže aj literatúra, knihy sú predsa hlavným zdrojom informácií, kliknite teda na ikarus.sk.

 

 

Komentárov
Vyhľadávanie RSS
Len registrovaní užívatelia môžu pridať komentár!




3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

Posledná úprava ( 26. August 2013 )
 
< Predchádzajúca   Ďalšia >
 
Vyhľadať na stránke
Press Info
Aktuálne informácie zo sveta podnikania
Kalendár udalostí
Apríl 2024
P U S Š P S N
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5
Tento mesiac
Aktuality

   Domov  Tlačiť  @ Kontakt Hore