Domov arrow Linky  
   
Domov    Tlačiť    Pridať k obľúbeným
Domov
Uvažujem o podnikaní
Ako začať
Odvody poistného
Účtovníctvo
Základné informácie
Legislatíva
FAQs
Dokumenty na stiahnutie
Linky
Blog pre podnikateľov
Vyhľadávanie
Kontakt
Nové položky menu
Príručka podnikateľa
Základy predaja
Katalóg firiem

Nápad, ktorý vám pomôže získať vlastný domov Tlačiť E-mail
Napísal Administrator   

Vlastný domov a strecha nad hlavou je dôležitá pre každého z nás. Nie všetci však máme to šťastie, že si ho môžeme aj dopriať. Stavba rodinného domu je investícia na celý život, ktorá nie je práve finančne najnižšia, byt a jeho kúpa je v mnohých prípadoch tiež drahším variantom a tak nám neostáva na výber. Pokiaľ sa k tomu pridá horšia finančná gramotnosť, šanca na úspech je mizivá. Ak nedosahujeme úspech v povolaní, nemáme dostatok financií a vlastné bývanie neprichádza do úvahy.

Existuje však riešenie, ktoré sa špecializuje presne na takéto účely. Prečítajte si nasledujúci článok a možno sa o tom, ako získať trvalý pobyt v hlavnom meste SR dozviete viac.

Zjednodušená cesta k získaniu potrebných dokladov

Administratívna stránka dnešných úradov, ktoré sa špecializujú na vybavovanie akýchkoľvek dokumentov je zdĺhavá, o čom ste sa asi neraz presvedčili. Zatiaľ tomu nepomohol ani jednotný online systém, v ktorom by to všetko malo ísť oveľa jednoduchšie. Vybavenie prechodného pobytu cez internetovú stránku však nemá konkurenciu. Ak sa pohybujete mimo svojho trvalého bydliska viac ako 90 dní, mali by ste si splniť povinnosť jeho založenia. Jednoducho sa to hovorí, ale realita je iná.

Trvalé a prechodné riešenie

Prechodný pobyt je možnosťou, ktorá vám umožňuje sa zdržiavať na určitom mieste na základe konkrétnych podmienok. Budova, v ktorej žijete je väčšinou v správe konkrétneho majiteľa, ten ale nemá vždy povinnosť vám vyhovieť v udelení pobytu.

Spoločnosť, ktorá má vlastné sídlo, vám poskytne adresu, tú môžete využívať ako svoj oficiálny pobyt. Trvalý a prechodný, hlavne podľa vašej voľby. Na základe jedného dokumentu máte k dispozícii všetky služby právoplatného občana a obyvateľa konkrétneho mesta. Či už potrebujete zľavu na cestovanie, mestskú kartu, alebo pečiatku o pobyte, všetko vám zaistí táto online služba. Je to jeden z príkladov úspešného podnikania, ktoré sa na našom trhu teší veľkej obľube.

 

Komentárov
Vyhľadávanie RSS
Len registrovaní užívatelia môžu pridať komentár!




3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

Posledná úprava ( 15. May 2017 )
 
< Predchádzajúca   Ďalšia >
 
Vyhľadať na stránke
Press Info
Aktuálne informácie zo sveta podnikania
Kalendár udalostí
Apríl 2024
P U S Š P S N
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5
Tento mesiac
Aktuality

   Domov  Tlačiť  @ Kontakt Hore