Domov arrow Odvody poistného arrow Úvod arrow Na to, ako uspieť v podnikaní, neexistuje jednoznačný recept  
   
Domov    Tlačiť    Pridať k obľúbeným
Domov
Uvažujem o podnikaní
Ako začať
Odvody poistného
Účtovníctvo
Základné informácie
Legislatíva
FAQs
Dokumenty na stiahnutie
Linky
Blog pre podnikateľov
Vyhľadávanie
Kontakt
Nové položky menu
Príručka podnikateľa
Základy predaja
Katalóg firiem

Na to, ako uspieť v podnikaní, neexistuje jednoznačný recept Tlačiť E-mail
Napísal Administrator   

Čarovné kúzlo, ktoré k Vám privedie zákazníkov, a teda aj zisk rozhodne nečakajte. To, čo funguje v jednej firme, nemusí fungovať u Vás. Preto je pre každého podnikateľa cesta na vrchol tak náročná. Aj keď na internete, či v knihách a aj v rôznych seminároch môžete dostať návod ako na to, v konečnom dôsledku je samotná prax len na Vás. Nikto sa nenarodil ako manažér, dôležité vlastnosti však predurčujú niektorých k rýchlejšiemu úspechu, iný si musia počkať a viac zapracovať.

Podnikanie so sebou prináša viacero problémov. Stretávame sa s nimi už od začiatku. Pre niekoľkých podnikateľov je aj samotné založenie vlastnej firmy komplikované. Táto skutočnosť aj v minulosti odrádzala viacerých jedincov. Dnes však trh ponúka možnosti, ako si tento proces výrazne zjednodušiť. Firmu si dnes môžete jednoducho nechať založiť, alebo ju priamo kúpiť. Na m2b.sk nájdete všetky potrebné informácie.

Nie vždy postačujú obchodné schopnosti, ak aj napriek Vašej snahe je úspech len Vaším prianím, možno až príliš tlačíte na pílu. Veľkou pomocou Vám môžu byť aj zamestnanci. Ak zodpovedne preberajú úlohy, môžete im dôverovať. Len zriedka môžete ťahať celú firmu sám. V prípade, že zaberú všetci, úspech bude realitou. Na to však potrebujete predovšetkým dobrých a zodpovedných pracovníkov. Odborníkov si môžete kúpiť, alebo vychovať, lacnejšie Vás však vyjde výchova. Ako sa rozhodnete je teda len na Vás. No hľadať tých správnych pracovníkov môžete aj vďaka inzercií práce práve tu. Aj napriek vysokej nezamestnanosti nie je jednoduché nájsť vhodných zamestnancov. No ak ich hľadaniu venujete dostatok času a energie, prispejú k dobrému menu Vašej spoločnosti.

Konkurencia je veľká, a preto by investície do rozvoje spoločnosti mali byť stabilnou položkou v rozpočte. Ak Vám však chýba hotovosť, využite výhodné pôžičky.

 

 

Komentárov
Vyhľadávanie RSS
Len registrovaní užívatelia môžu pridať komentár!




3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

Posledná úprava ( 26. August 2013 )
 
< Predchádzajúca   Ďalšia >
 
Vyhľadať na stránke
Press Info
Aktuálne informácie zo sveta podnikania
Kalendár udalostí
Apríl 2024
P U S Š P S N
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5
Tento mesiac
Aktuality

   Domov  Tlačiť  @ Kontakt Hore