Domov arrow Odvody poistného arrow Úvod arrow Učte sa od úspešných  
   
Domov    Tlačiť    Pridať k obľúbeným
Domov
Uvažujem o podnikaní
Ako začať
Odvody poistného
Účtovníctvo
Základné informácie
Legislatíva
FAQs
Dokumenty na stiahnutie
Linky
Blog pre podnikateľov
Vyhľadávanie
Kontakt
Nové položky menu
Príručka podnikateľa
Základy predaja
Katalóg firiem

Učte sa od úspešných Tlačiť E-mail
Napísal Administrator   

Keď začínate podnikať ste plný očakávania, ale aj strachu a obáv z toho, čo Vás čaká. Podnikanie nie je hračka pre nikoho. Vyžaduje odhodlanie, disciplínu a v neposlednom rade aj kúsok šťastia na to, aby ste sa presadili. Registrovaných firiem je veľa, a tak je boj o pozíciu na trhu dôležitou súčasťou každej spoločnosti.

Trh je plný firiem, ktoré svoje podnikanie zamerali na podobný alebo dokonca rovnaký tovar, či služby. Uplatniť sa teda na základe prevratnej myšlienky je veľmi zriedkavé dokonca až nereálne. Nemôžete sa spoliehať, že úspech príde sám. Musíte mu vykročiť v ústrety. Aj napriek veľkej konkurencií je stále možné uspieť, nepôjde to však zo dňa na deň. Všetko si vyžaduje čas, preto sa pripravte na tvrdú prácu, na začiatkoch určite nepohrdnete ani šálkou kávy arabica.

Aby si zákazníci, či obchodní partneri vybrali práve Vašu firmu, je potrebné sa odlíšiť, na to nepostačuje len moderný kancelársky nábytok. Vďaka nemu sa síce obchodní partneri budú cítiť príjemne, spoluprácu Vám to však nezaručí. Musíte zaujať aj vo veľkom počte podnikateľov.

Aby sa o Vás dozvedelo čo najviac ľudí, nezabúdajte ani na reklamu. Nikdy neviete odkiaľ môže prísť najväčší záujem o Vašu firmu. Nikto nevie všetko, to platí aj v podnikaní. S vlastnými vedomosťami i skúsenosťami si vystačíte len obmedzene. Aby ste naplno rozvinuli svoje možnosti neváhajte a pracujte na vlastnom vzdelaní. Podnikanie je práca a tie najcennejšie rady a vedomosti Vám dajú najmä skúsenosti. Ak však nechcete čakať roky, kým vlastným úsilím pretlačíte svoju spoločnosti na vrchol, nahliadnite do podnikania úspešných firiem. Každý úspešný podnikateľ Vám môže dať potrebné informácie, ktoré pomôžu pri ceste na vrchol.

Takýchto podnikateľov je hneď niekoľko, no nie každý je ochotný sa o svoje vedomosti a skúsenosti podeliť.

 

 

Komentárov
Vyhľadávanie RSS
Len registrovaní užívatelia môžu pridať komentár!




3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

Posledná úprava ( 10. September 2014 )
 
< Predchádzajúca   Ďalšia >
 
Vyhľadať na stránke
Press Info
Aktuálne informácie zo sveta podnikania
Kalendár udalostí
Apríl 2024
P U S Š P S N
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5
Tento mesiac
Aktuality

   Domov  Tlačiť  @ Kontakt Hore