Domov arrow Odvody poistného arrow Úvod arrow Ponúkame možnosť podnikať aj bez hotovosti  
   
Domov    Tlačiť    Pridať k obľúbeným
Domov
Uvažujem o podnikaní
Ako začať
Odvody poistného
Účtovníctvo
Základné informácie
Legislatíva
FAQs
Dokumenty na stiahnutie
Linky
Blog pre podnikateľov
Vyhľadávanie
Kontakt
Nové položky menu
Príručka podnikateľa
Základy predaja
Katalóg firiem

Ponúkame možnosť podnikať aj bez hotovosti Tlačiť E-mail
Napísal Administrator   

Ak už dlhšie uvažujete, že začnete podnikať, možno Vás odrádza nielen vysoká konkurencia, ale aj povinnosti, ktoré na Vás pri vybavovaní potrebných dokladov čakajú.

Rýchlo sa zorientovať v množstvách povinností nie je jednoduché, a ak sa nechcete zbytočne zdržiavať, zostáva len nechať si spoločnosť založiť profesionálnou firmou. Táto možnosť je veľmi obľúbenou, keďže Vy sa takto môžete plne venovať obchodným otázkam a stratégiám.

Ako nemalý problém sa však ukázal aj nedávny zákon, podľa ktorého pre zápis do Obchodného registra je nutné mať základné imanie splatené na účte spoločnosti. To znamená, že tieto prostriedky musíte mať nutne k dispozícií. Toto však nie je pre všetkých jednoduché, keďže si ich aj tak musíme zväčša požičať. Začíname predsa podnikať, aby sme zarobili a nie, aby sme len míňali svoje úspory.

Riešenie v tomto prípade ponúkame aj Vám. Ak totiž využijete naše služby pri zakladaní, splatíme základné imanie v banke za Vás. Toto je veľmi lákavá možnosť, ktorú sa rozhodne oplatí využiť, najmä ak nedisponujete potrebnou hotovosťou. Netreba však zabúdať, že aj takéto profesionálne založenie firmy trvá nevyhnutný čas, ktorý sa nemusí pozdávať každému.

Podnikať okamžite by chcel asi každý podnikateľ, no aj preto Vám ponúkame spoločnosti na predaj. Ak si totiž spoločnosť kúpite, vyhnete sa nielen čakaniu, ale aj celému procesu zakladania spoločnosti. Stačí si len vybrať novú alebo už zabehnutú firmu. Predaj s.r.o. nájdete na companyconsulting.sk.

Začiatok Vášho podnikania si teda môžete výrazne uľahčiť. Pokojne sa tak môžete venovať vybaveniu kancelárie, či skladových priestorov. V nich by nemal chýbať kvalitný vysokozdvižný vozík.

Už na začiatku však musíme svoje výdaje strážiť. Šetrenie je tak súčasťou aj Vášho podnikania. Výbornú príležitosť ponúka aj GPS monitoring vozidla.

Komentárov
Vyhľadávanie RSS
Len registrovaní užívatelia môžu pridať komentár!




3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

Posledná úprava ( 23. June 2014 )
 
< Predchádzajúca   Ďalšia >
 
Vyhľadať na stránke
Press Info
Aktuálne informácie zo sveta podnikania
Kalendár udalostí
Apríl 2024
P U S Š P S N
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5
Tento mesiac
Aktuality

   Domov  Tlačiť  @ Kontakt Hore