Domov arrow Odvody poistného arrow Úvod arrow Prechod zo živnosti na s.r.o. sa oplatí  
   
Domov    Tlačiť    Pridať k obľúbeným
Domov
Uvažujem o podnikaní
Ako začať
Odvody poistného
Účtovníctvo
Základné informácie
Legislatíva
FAQs
Dokumenty na stiahnutie
Linky
Blog pre podnikateľov
Vyhľadávanie
Kontakt
Nové položky menu
Príručka podnikateľa
Základy predaja
Katalóg firiem

Prechod zo živnosti na s.r.o. sa oplatí Tlačiť E-mail
Napísal Administrator   

Podnikanie sa stáva čoraz populárnejšie aj vďaka zmenám, kvôli ktorým je živnosť oveľa rizikovejšia. Stačia totiž aj menšie problémy a do ťažkostí sa dostane aj Vaša rodina.

Narozdiel od živnosti sa predsa len v spoločnosti s ručením obmedzeným nemusíte obávať, keďže ide len o ručenie do výšky Vášho vkladu. Narozdiel od toho pri živnosti ručíte celým svojím majetkom, takže týmto môžete prísť aj o svoj domov. Aj preto sa stále viac živnostníkov rozhoduje skôr pre spoločnosť s.r.o.

Počet firiem tak stúpa a konkurencia je veľká. No aj Vaša nová firma môže preraziť a uplatniť sa na trhu, stačí len dobrá stratégia a schopnosť rýchlo sa prispôsobovať zmenám. Dôležité je tiež to, ako rýchlo ste schopný hľadať riešenia a či sa viete vysporiadať s problémami.

Podnikanie nie je jednoduché, no netreba sa vzdávať hneď na začiatku. Tu odrádzajú najmä povinnosti spojené so založením firmy. Tieto úkony sú nevyhnutné, no môžete si to výrazne uľahčiť. A to tak, že založenie firmy prenecháte spoločnosti VENICE s.r.o. Tá vykoná všetky úkony za Vás a v stanovenom termíne Vám odovzdá Vašu novú spoločnosť.

Nemenej dôležitou otázkou je však aj voľba sídla firmy. Od toho aké riešenie zvolíte závisí, či budete mať v budúcnosti problém pri sťahovaní, a tiež či Vás táto adresa nebude zbytočne zaťažovať finančne. Medzi podnikateľmi sa tak stále viac stáva populárnejšia virtuálna kancelária v Bratislave. Túto adresu si prenajmete aj na virtualna-kancelaria.eu, no mesačne ušetríte na nájomnom nemalú sumu v porovnaní s bežným prenájmom kancelárie. Túto možnosť sa teda rozhodne oplatí zvážiť.

S takouto pomocou, ktorú ponúka niekoľko firiem, sa tak môžete plne venovať obchodu ešte pred zápisom firmy do registra. Zabúdať netreba ani na kanceláriu, tú výborne ozdobia a motiváciu Vám prinesú obrazy. Pre úsporu času, hľadajte predaj obrazov online.

Komentárov
Vyhľadávanie RSS
Len registrovaní užívatelia môžu pridať komentár!




3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

Posledná úprava ( 23. June 2014 )
 
< Predchádzajúca   Ďalšia >
 
Vyhľadať na stránke
Press Info
Aktuálne informácie zo sveta podnikania
Kalendár udalostí
Apríl 2024
P U S Š P S N
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5
Tento mesiac
Aktuality

   Domov  Tlačiť  @ Kontakt Hore