Domov arrow Odvody poistného arrow Úvod arrow Správne rozhodnutia sú na nezaplatenie  
   
Domov    Tlačiť    Pridať k obľúbeným
Domov
Uvažujem o podnikaní
Ako začať
Odvody poistného
Účtovníctvo
Základné informácie
Legislatíva
FAQs
Dokumenty na stiahnutie
Linky
Blog pre podnikateľov
Vyhľadávanie
Kontakt
Nové položky menu
Príručka podnikateľa
Základy predaja
Katalóg firiem

Správne rozhodnutia sú na nezaplatenie Tlačiť E-mail
Napísal Administrator   

To však neplatí len v podnikaní, ale aj v bežnom živote. Drobných omylov sa dopúšťa každý, no ak sú závažnejšie, môže to ovplyvniť celý náš život, a to nie práve v tom dobrom.

Celkom sa však chybným rozhodnutiam nevyhneme, no kým niektoré zmeniť môžeme, s inými sa musíme naučiť žiť. Medzi tie, ktoré sa dajú napraviť patrí aj štúdium. Ak ste sa aj do podnikania pustili skôr, ako ste úspešne absolvovali vysokú školu, postupne prichádzate na to, že síce Vaše rozhodnutie podnikať bolo správne, no titul predsa len chýba.

Toto sa však dá veľmi rýchlo napraviť. Navštevovať vysokú školu a získať titul môžete aj vo vyššom veku. Tento Vám pomôže napríklad aj pri získavaní kontaktov a nadväzovaní spolupráce, keďže budete vystupovať oveľa sebavedomejšie a Vaše slová budú mať väčšiu váhu.

Robiť si vysokú školu popri práci, alebo podnikaní nie je však celkom zlé. Viete sa tak lepšie rozhodnúť, čo má pre Vás najväčší prínos, ako keby ste na štúdium nastúpili hneď po maturite. Oveľa lepšie tak viete využiť aj nové poznatky v praxi, a dostanete tak možno nový pohľad na vec. Na dokončenie vzdelania teda nie je nikdy neskoro, treba len vytrvalosť a odhodlanie. Pozornosť treba venovať aj písaniu seminárnych prác, preto ani tieto čiastkové ciele nepodceňujte. Viac o tom, ako by mali vyzerať sa dozviete aj na tomto odkaze.

V podnikaní zistíte, že často aj na detailoch záleží, preto nepodceňujte ani svoje vystupovanie. Oblek vo väčšine oblastí nie je povinný, no určite oceníte kvalitné hodinky Fossil, ako neustále hľadať mobil.

Správne rozhodnutia je však nutné robiť už od začiatku. Z dôvodu menšej administratívy, ale najmä menšej finančnej záťaže každý mesiac, sa stále populárnejšie stáva virtuálne sídlo. Ak je táto možnosť lákavou aj pre Vás, určite hľadajte viac informácií aj na www.sidlo-firmy.sk.

Komentárov
Vyhľadávanie RSS
Len registrovaní užívatelia môžu pridať komentár!




3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

Posledná úprava ( 23. June 2014 )
 
< Predchádzajúca   Ďalšia >
 
Vyhľadať na stránke
Press Info
Aktuálne informácie zo sveta podnikania
Kalendár udalostí
Apríl 2024
P U S Š P S N
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5
Tento mesiac
Aktuality

   Domov  Tlačiť  @ Kontakt Hore